Спроба номер два: невідомі знову обстріляли вікна студії Микити Міхалкова

Спроба номер два: невідомі знову обстріляли вікна студії Микити Міхалкова

Вперше інцидент із режисером стався у квітні минулого року.

У Москві з пневматичного пістолета обстріляли вікна студії "ТриТе", власником котрої є російський режисер Микита Міхалков.

"У поліцію звернувся громадянин з повідомленням про стрілянину на Малому Козіхинському провулку. Прибулі на місце співробітники поліції з'ясували, що невідомий з пневматичного пістолета розстріляв вікна будівлі, що належить студії Микити Михалкова "ТриТе" ", - наводить цитату свого інформатора видання РИА Новости.

Прес-секретар режисера Євгенія Дорофєєва підтвердила факт наявності цього інциденту. Ймовірною причиною обстрілу вона називає діяльність Міхалкова, зокрема його скандальну передачу "Бесогон ТВ".

"Невідомими особами були розстріляні вікна "Студия ТриТе Никиты Михалкова ". Після інциденту ми звернулися в компетентні органи. Як ви знаєте, це вже не перший подібний випадок. Ми продовжуємо пов'язувати дані події з діяльністю Микити Сергійовича. В першу чергу, з його авторською програмою "Бесогон ТВ", яка виходить на федеральному каналі, має широкий резонанс і регулярно піддається нападкам з боку тих, чиї інтереси зачіпаються в цій передачі", - сказала Дорофєєва.

Представниця Міхалкова суму збитків не оголосила , оскільки їх ще не підрахували, однак повідомила про "незначні пошкодження склопакетів на фасадній частині будівлі, в якій розташовується студія".

Нагадаємо, у квітні 2015-го року студію Микити Міхалкова обстріляли вперше

Повʼязані теми:

Наступна публікація