Стали відомі імена двох зіркових суддів відбору на "Євробачення 2016"

Стали відомі імена двох зіркових суддів відбору на "Євробачення 2016"

Стали відомі імена двох зіркових суддів відбору на "Євробачення 2016"

Руслана та Андрій Данилко стали суддями відбору на «Євробачення»

Артисти разом із Костянтином Меладзе оберуть представника від України.

Тріумфаторка "Євробачення 2004" Руслана та Андрій Данилко долучаться до Костянтина Меладзе, який розповів про кумедних "фріків" на кастингу, на лаві суддів національного відбору на міжнародний конкурс.

Найдостойнішого представника від України на "Євробачення 2016" Данилко обиратиме не в образі яскравої Вєрки Сердючки, яка підкорювала сцену цієї музичної першості у 2007-му році, а в образі "самого себе".

Меладзе повнісю погоджується із таким вибором команди.

"Я вважаю вибір членів журі не просто правильним, а єдино вірним. За 12 років участі України в конкурсі "Євробачення" Руслана та Андрій найбільш успішно виступили: Руслана з піснею Wild Dances виграла конкурс в 2004 році, а Андрій Данилко в образі Вєрки Сердючки і з піснею "Dancing Лаша Тумбай" посів друге місце в 2007 році. Крім того, вони не просто цікаві музиканти, вони - високі професіонали, що представляють два різні жанри, що теж дуже важливо при оцінюванні учасників Національного відбору ", - прокоментував Меладзе.

Руслана переконана в успішності національного відбору та впевнена, що їй роль судді буде під силу.

Руслана задоволена своєю роллю на відборі на «Євробачення»

"Новина про те, що Національний відбір в Україні проходитиме на такому рівні, для мене стала моментом позитиву. Нарешті у нас відбір представника на "Євробачення" пройде так, як він проходить в європейських країнах. Я бачу, яка команда професіоналів працює над підготовкою і впевнена: це буде справжній національний відбір. Мені є з чим порівняти, адже я була в журі національних відборів майже всіх країн Європи. І я не просто "людина з музею", яка виграла "Євробачення" більше десяти років тому, я музикант у формі, я в матеріалі і готова ділитися своїми знаннями та досвідом з майбутнім переможцем відбору. "Євробачення" давно вийшло за рамки просто музичної події - це конкурс, який об'єднує людей ", - зазначила співачка в коментарі сайту eurovision.stb.ua.

Нагадаємо, Яна Соломко представила пісню, з якою хоче підкорити "Євробачення 2016".

Повʼязані теми:

Наступна публікація