Стали відомі імена суперфіналістів "Голосу країни-6"

Наступного тижня відбудеться вирішальний ефір проекту.

Вчора в півфіналі головного вокального проекту "Голос країни-6" в прямому ефірі на телеканалі "1+1" визначилася четвірка суперфіналістів, яких тепер від перемоги відділяє лише один крок.

Їх визначали телеглядачі шляхом смс-голосування та телефонних дзвінків, але тренери команд також змогли оцінити виступи своїх підопічних, розділивши між ними 100% свого голосу, які вплинули на загальний результат.

За головний приз у суперфіналі, який відбудеться 29 травня о 21.00 на телеканалі "1+1", від команди Святослава Вакарчука боротиметься "українська Адель" Віталіна Мусієнко. З невеликим відривом вона випередила "карпатську мавку" Іванку Червінську за кількістю глядацьких голосів.

Віталіна виконала романтичну пісню Доллі Партон "I will always love you" і вкотре вразила публіку своїм неперевершеним вокалом і силою голосу.

Свій заповітний квиток до суперфіналу, отримав улюбленець дівчат, чарівний музикант в четвертому поколінні з команди Івана Дорна - Влад Каращук. Він чуттєво виконав відомий хіт "Killing me softly" і так зумів передати емоції пісні, що Іван Дорн в захваті впав перед ним на коліна по закінченню виступу.

Влад отримав більшість глядацьких голосів і випередив росіянку з українською душею Юлію Юрину, яка вразила несподіваним спокусливим образом під час виконання пісні "Твое тело так загорело" Гната Кармаліта.

Обидва підопічних Потапа - рокер-син священика Назар Бецель і веселий та харизматичний ведучий заходів Павло Палійчук - здивували глядачів яскравими номерами, проявивши свою індивідуальність і професіоналізм. З невеликим відривом за кількістю глядацьких голосів переміг Павло, виконавши пісню Джеймса Брауна "It's a Man's Man's Man's World" в абсолютно неординарній манері.

Одним з найяскравіших моментів минулого ефіру став виступ учасниць команди Тіни Кароль - скромної бандуристки з Полтави Інни Іщенко і волелюбної вокалістки з глибоким голосом Агати Вільчик.

Тіна Кароль стала єдиним тренером, хто рішуче віддав 100% свого голосу одному зі своїх підопічних, а не розділив між ними майже порівну. Квиток до суперфіналу отримала Інна Іщенко, яка виконала українську народну пісню "На поточку прала" і пішла на сміливий експеримент, змінивши звичний народний образ на більш романтичний і ніжний. Її перевтілення, нова манера виконання, жести і жіночність не залишили тренерів байдужими.

"Ти просто розцвіла на очах", - сказав Іван Дорн вокалістці.

Особливим подарунком глядачам стали спільні номери тренера з двома учасниками його команди. Так, відомий хіт Персі Мейфілд "Hit the Road Jack" отримав особливий шарм у виконанні тріо Святослава Вакарчука, Іванки Червінської та Віталіни Мусієнко.

А Іван Дорн вирішив проекспериментувати зі своєю піснею "Ти завжди в плюсі", виконавши її разом з Юлією Юріною і Владом Каращуком.

Оригінальне звучання отримав хіт групи "Потап і Настя" "У мами" у виконанні Потапа, Назара Бецеля і Павла Палійчука.

Тіна Кароль також вибрала для виконання в тріо свою пісню. Разом з Агатою Вільчик та Інною Іщенко вона виконала композицію "Віра. Надія. Любов".

Вже наступної неділі телеглядачі шляхом смс-голосування та телефонних дзвінків визначать долі талановитих вокалістів і виберуть найкращого серед суперфіналістів - того, хто отримає горде звання "голосу країни", пісню, кліп і квартиру в Києві. Грандіозний суперфінал найяскравішого сезону "Голосу країни" за всю історію проекту відбудеться 29 травня о 21.00 на телеканалі "1+1".

Повʼязані теми:

Наступна публікація