Стали відомі імена ведучих третього сезону "Голос.Діти"

Стали відомі імена ведучих третього сезону "Голос.Діти"

Фото: прес-служба каналу "1+1"

Ними  стануть Юрій Горбунов і Катерина Осадча.

Стали відомі імена ведучих третього сезону дитячого вокального проекту "Голос.Діти" на телеканалі "1+1".

Ними знову став незмінний тандем, що полюбився дітям і дорослим, Юрій Горбунов та Катя Осадча.

"Проект "Голос.Діти" зараз дуже потрібен Україні. Ми всі віримо в те, що у нас в країні все буде добре, що на нас чекає дуже гарне світле майбутнє. І саме історії дітей, які приходять на проект, їхній позитивний настрій і все, що відбувається на сцені і за лаштунками, точно дає нам це відчуття впевненості. Адже підростає нове прогресивне покоління, яке творитиме майбутнє нашої країни. Телеканал "1+1" здійснює мрію сотень дітей, які мають можливість вийти на професійну сцену, отримати коментарі тренерів, а з цим безцінний досвід", - коментує Катя Осадча.

Фото: прес-служба каналу "1+1"

Як відомо, популярна телепара має великий досвід роботи в дитячих розважальних проектах телеканалу "1+1". Юрій Горбунов та Катя Осадча були ведучими другого сезону "Голос.Діти", п'ятого сезону "Голосу країни", а в проекті "Маленькі Гіганти" Юрій навіть брав участь як зірковий суддя.

Фото: прес-служба каналу "1+1"

"Я дуже радий, що телеканал"1+1"продовжує свою традицію виробництва дитячих розважальних проектів. Після участі в багатьох проектах можу сказати, що саме дитячі шоу мають для мене особливе значення. Вони зігрівають душу, надихають і мотивують з упевненістю дивитися в майбутнє", - каже Юрій Горбунов.

Новий сезон дитячого вокального проекту "Голос.Діти" обіцяє стати найбільш позитивним і життєрадісним. Уже зараз продюсери відзначають, що учасники третього сезону - абсолютно нове покоління дітей, сучасних, яскравих і вільних від стереотипів, сміливих у самовираженні, при цьому – вони володіють унікальними тембрами і найсильнішими голосами.

Над проектом "Голос.Діти-3" працює команда "1+1 Продакшн" під керівництвом Вікторії Лезіної. Музичний продюсер проекту - Руслан Квінта.

Повʼязані теми:

Наступна публікація