Інсайдер повідомив стать майбутньої дитини Міли Куніс і Ештона Кутчера

Інсайдер повідомив стать майбутньої дитини Міли Куніс і Ештона Кутчера

Пара чекає на хлопчика.

Голлівудське подружжя Міла Куніс та Ештон Кутчер, яке невдовзі вдруге стане батьками, до цього моменту не розповідало, на кого очікують.

Однак всезнайки-інсайдери замість зіркових майбутніх батьків видали їхній секрет. Як стало відомо глянцю Hollywood Life, у Міли та Ештона народиться хлопчик.

За словами інсайдера, Міла і Ештон дуже раді, що у їхньої доньки Вайатт з'явиться братик - в глибині душі Куніс і Катчер сподівалися саме на сина.

"До того, як дізнатися стать малюка, Міла і Ештон говорили всім, що будуть раді, якщо народиться ще одна дівчинка, але насправді вони мріяли про хлопчика і коли дізналися, що у них буде син, вони були просто у нестямі від щастя",- розповіло анонімне джерело.

Інсайдер додав, що Ештон завжди хотів сина, оскільки й сам досі поводиться як маленький хлопчик

"Ештон завжди хотів сина, тому що він і сам досі, як маленький хлопчик - любить автомобілі і гаджети. Він обожнює Вайатт і любить проводити з нею час, але з сином у нього буде особливий зв'язок", - зауважило джерело.

Нагадаємо, про другу вагітність Міли Куніс стало відомо в липні цього року. Міла та Ештон також виховують доньку Вайатт, яка народилася 1 жовтня 2014 року.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Здоров'я вагітної
Наступна публікація