Стиліст "1+1" розкрила секрети створення образів ведучих і тренерів "Голосу країни-6"

Ольга Слонь показала перші ескізи костюмів ведучих і тренерів шоу.

Головний стиліст телеканалу "1+1" Ольга Слонь поділилася секретами створення образів ведучих та "платинової четвірки" тренерів "Голосу країни-6", а також показала перші ескізи їхніх костюмів.

Під час знімань "сліпих прослуховувань" ведуча "Голосу країни" Катя Осадча з'явилася перед глядачами в чорній сукні середньої довжини, прикрашеній складними сітчастими візерунками. Ольга зізналася, що вибір на користь стриманого, але досить спокусливого вбрання, був зроблений частково завдяки його комфортності:

"Це сукня дуже популярного британського бренду "Self-portrait", якому віддають перевагу багато зірок. Знімання були тривалими і складними, тому ми намагалися підібрати для Каті зручну і одночасно витончену сукню, в якій їй було б комфортно перебувати на майданчику по 15-17 годин".

Стиліст "1+1" розповіла про вбрання ведучих і тренерів / Фото: прес-служба каналу "1+1"

Підбір костюмів зіркових тренерів та ведучих "Голосу країни" починається з розробки ескізів, які відображають основні риси образу.

"За допомогою ескізів ми схематично зображаємо образ, а потім придумуємо спосіб реалізації. Щороку з'являються нові ідеї, сучасні тканини, з якими нам цікаво експериментувати", - каже Ольга.

За словами головного стиліста, під час розробки образу, насамперед, враховується індивідуальність тренерів, оскільки кожен з них має свій неповторний стиль і харизму.

"Цього сезону у нас такі тренери, що ми можемо тільки доповнювати і підкреслювати їхню індивідуальність, оскільки вони вже самі по собі дуже харизматичні і яскраві.

Тіна - жіночна. Вона - душа проекту. Потап любить експериментувати, але цьогоріч ми вирішили максимально наблизити його стиль в проекті до повсякденного образу, якого він дотримується в житті. Тому стиль Потапа вільний, це street-style.

Стиліст "1+1" розповіла про вбрання ведучих і тренерів / Фото: прес-служба каналу "1+1"

Іван Дорн - це подих нової музики, він сучасний і модний, завжди в тренді. Таким він і буде в проекті. А Святослав залишиться в звичному для себе образі, в якому переважає одяг стилю casual", - коментує Ольга стиль тренерів шостого сезону "Голосу країни".

Стиліст "1+1" розповіла про вбрання ведучих і тренерів / Фото: прес-служба каналу "1+1"

Стиліст "1+1" розповіла про вбрання ведучих і тренерів / Фото: прес-служба каналу "1+1"

Неповторні вбрання ведучої "Голосу країни - 6" Каті Осадчої, стильні костюми її колеги на сцені Юрія Горбунова, а також образи зіркових тренерів Потапа, Тіни Кароль, Івана Дорна і Святослава Вакарчука глядачі побачать вже зовсім скоро на телеканалі "1+1".

Повʼязані теми:

Наступна публікація