Студія "Квартал 95" і "1+1 Медіа" представляють спільний супутниковий канал

Студія "Квартал 95" і "1+1 Медіа" представляють спільний супутниковий канал

"Квартал ТВ" побачить світ наприкінці літа.

Студія "Квартал 95" і "1+1 Медіа" анонсують запуск нового спільного проекту – супутникового каналу "Квартал ТВ". Цей проект буде реалізований в рамках багаторічного стратегічного партнерства. Попередньо, запуск каналу заплановано на серпень 2016 року.

"Квартал ТВ" – розважальний канал, орієнтований на молоду аудиторію з почуттям гумору, що веде активний спосіб життя. Цільова аудиторія каналу – глядачі віком 14-49 років.

Програмна сітка каналу "Квартал ТВ" буде сформована з популярних в Україні та в світі шоу, фільмів і серіалів, анімаційних проектів Студії "Квартал 95", а також спеціально придбаного контенту західних виробників.

Основний контент каналу "Квартал ТВ" – телевізійні продукти національного виробництва. Формат мовлення – Full HD. Такі улюблені мільйонами глядачів і незмінно рейтингові програми як "Вечірній Квартал", "Ліга сміху", "Вечірній Київ", "Країна У", "Чисто News", "Розсміши коміка", серіали "Свати", "Слуга народу", "Родичі" і багато інших стануть доступні глядачам в цілодобовому мовленні без перерв на рекламу. 

 "Для Студії"Квартал 95"супутниковий телеканал"Квартал ТВ"– ще один крок назустріч глядачам в Україні і в усьому світі. У нас нарешті з'явиться свій власний телеканал. У бібліотеці Студії "Квартал 95" – понад тисячу годин проектів власного виробництва, які люблять глядачі. Ми активно працюємо, знімаємо нове кіно і серіали, робимо телевізійні шоу та анімацію, щоб продовжувати радувати і дивувати нашу аудиторію. Саме тому ми шукаємо з нею контакт на всіх можливих ресурсах і платформах: в ефірному мовленні ми співпрацюємо з телеканалом "1+1"; в Інтернеті представлені на всіх відеохостингах, і вже кілька років розвиваємо свій YouTube-канал. Ми зустрічаємося з нашими глядачами на концертах. А тепер продукти студії "Квартал 95" будуть ще й в кабельних мережах. Ми віримо в потенціал цього проекту, впевнені в тому, що апробований світовий досвід "платного ТБ" з часом стане звичним для українських глядачів, які зможуть дивитися цікавий і якісний контент без реклами. Ми хочемо, щоб "Квартал ТВ" дивився весь світ, всі наші глядачі, де б вони не були. Ми вже до них стукаємо, до зустрічі в ефірі "Квартал ТВ"!" коментує Володимир Зеленський, художній керівник Студії"Квартал 95".

Генеральний директор "1+1 Медіа" Олександр Ткаченко: "Ми раді новим горизонтам, які відкриваються в нашому багаторічному плідному співробітництві зі Студією "Квартал 95". Запуск каналу "Квартал ТВ" – це вихід на новий рівень, адже тепер у провідної компанії, котра виробляє контент, з'являється свій канал, і ми будемо використовувати ті напрацювання і можливості, які існують у каналів групи "1+1 медіа" з точки зору дистрибуції сигналу, пакетування програмного продукту і його просування для аудиторії. Використовуючи синергію одного з кращих виробників контенту на пострадянському просторі, а також технологічні і маркетингові можливості "1+1 медіа", ми впевнені, що у каналу "Квартал ТВ" є серйозні перспективи і всі шанси отримати свого вдячного глядача". 

Нагадаємо, у студії "Квартал 95" вважають абсурдом перевірку Слідчим комітетом РФ Зеленського.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Зеленський Володимир Олександрович
Наступна публікація