Сумська і Alyosha у "балахонистих" сукнях побували на UFW

Селебрітіз відвідали показ дизайнера Анастасії Іванової.

22 березня в UBI конференц-хол "SHOW" відбулася презентація нової колекції FW16/17 відомого українського бренду ANASTASIIA IVANOVA. Показ відкрила "Міс Україна-2015" Христина Столока.

Гостями показу стали інсайдери українського fashion ринку: експерти, критики, головні редактори видань і модні оглядачі, блогери, баєри, а також постійні клієнти та друзі Анастасії Іванової. У числі гостей – зірки шоу-бізнесу, відомі актори і телеведучі: Анна Добриднєва, Alyosha, Влад Дарвін, Ольга Сумська, група "Гарячий шоколад", Борис Абрамов, Наталія Валевська, Світлана Вольнова, Святослав Лукинич, Марта Холод, Lilu, Illaria, Сергій Костецький та інші.

У своїй новій колекції Анастасія Іванова, традиційно, зробила наголос на сукнях, підкреслюючи жіночу красу витонченими деталями. Дизайнер представила елегантні коктейльні вбрання довжини максі і не менш стильні повсякденні міді-сукні. Особливе місце в колекції зайняли хвилясті довгі спідниці з щільного шифону. "Королева суконь", як називають Анастасію, зізнається, що свою одяг вона робить для успішних, при цьому витончених і ніжних дівчат. А підкреслюють це графічні А-образні форми і силуетні сукні, якими багата нова колекція, спокусливі V-образні вирізи на спині і вироби з нехарактерним для попередніх колекцій ANASTASIIA IVANOVA кроєм.

На показі FW16/17 Анастасія Іванова так само представила верхній одяг для зимового сезону – жакардові накидки і м'які кашемірові пальто, доповнивши образи модними аксесуарами у вигляді сумок і взуття.

Для нової колекції, як і для одягу всіх попередніх сезонів, дизайнер підбирала на провідних європейських виставках тканини винятково французьких і італійських виробників. Модельєр любить працювати з шифоном, у тому числі з тканинами, які включають натуральні волокна вовни.

Велика увага бренд ANASTASIIA IVANOVA приділяє якості виробів – як лицьовій частині, так і вивороту. Анастасія впевнена: "Гарна сукня прикрашає жінку, але не менш важливо те, що знаходиться всередині сукні, те, що вона носить ближче до тіла, адже виворіт – душа виробу".

Повʼязані теми:

Наступна публікація