Сумська з Борисюком та Ступка з нареченою навчилися робити печиво-валентинки

На передодні Дня Валентина українські зірки взяли участь у романтичному майстер-класі.

Напередодні Дня святого Валентина українські зірки навчилися робити печиво-валентинки.

Журнал "Отдохни" спеціально до свята підготував спецпроект і запросив керівника однієї зі столичних кондитерських провести кулінарний майстер-клас з виготовлення печива-валентинок.

Так, робити солодкі валентинки вчилися зіркові пари Ольга Сумська та Віталій Борисюк, Олександр Лещенко і Ліна Верес, Євгенія Власова та її донька Ніна, Дмитро Ступка і Катерина Литвиненко.

Зірки під час майстер-класу ділились своїми враженнями, розповідали історії їхнього кохання і про те, як вони проводять це свято.

"Вся відповідальність за новизну почуттів лежить на нас обох. Але в нашій родині все вигадки і несподівані пропозиції залежать від Олі. А я втілюю в життя: подорожі, пікніки, вечірки, романтичні побачення... Головне - надихнути чоловіка, і тоді ми готові на багато що!" - поділився Борисюк.

А ось Дмитро Ступка свою кохану Катю возив якось у Львів. Дівчина була вперше в місті, так що Діма став для неї справжнім екскурсоводом.

"Традиційно в День святого Валентина ми з коханою їдемо в інше місто або в іншу країну. Однією з найбільш пам'ятних була поїздка у Львів. Катя там була вперше, і у мене була можливість показати їй місто таким, яким його бачу я", - розповів Діма.

Нагадаємо, наречена Дмитра Ступки побралася з ним у Facebook. Поки Катерина Литвиненко лише змінила статус у соцмережі, а от весілля пара вирішила відкласти до настання миру в Україні.

Повʼязані теми:

Наступна публікація