Суперфіналісти "Голосу країни-6" розповіли про свої заповітні мрії

Пропонуємо згадати історії чотирьох суперфіналістів "Голосу країни-6"

Уже в неділю, 29 травня, о 21:00 на телеканалі "1+1" відбудеться грандіозний суперфінал "Голосу країни-6". Телеглядачі шляхом смс-голосування та телефонних дзвінків виберуть найкращого з чотирьох фіналістів - того, хто отримає звання "голосу країни", пісню, кліп і квартиру в Києві.

Суперфінал буде складатися з трьох раундів, за підсумками кожного з них проект буде залишати один з вокалістів. Фіналісти виконають як сольні пісні, так і дуетні композиції зі своїми тренерами.

Пропонуємо згадати історії чотирьох суперфіналістів "Голосу країни-6".

Фото: прес-служба каналу "1+1"
19-річна Віталіна Мусієнко з команди Святослава Вакарчука, незважаючи на свій юний вік, зуміла здивувати глядачів "Голосу країни" своїм потужним магічним вокалом. На "сліпих прослуховуваннях" вона заспівала пісню "Відьма" Ілларії та змусила плакати Святослава Вакарчука. Дівчина з маленького села Котельва на Полтавщині вчиться в університеті за фахом "мікро- та наноелектроніка", але мріє займатися творчістю, відроджуючи українську музику і культуру.

"Я завжди буду співати українською мовою, тому що це мова мого народу. У цьому мої погляди сходяться з моїм тренером Святославом Вакарчуком. Я рада, що живу в такій країні, розмовляю і пишу вірші українською мовою. Свої вірші я вперше поклала на музику саме на "Голосі країни", - каже Віталіна.

Музикант у четвертому поколінні 18-річний Влад Каращук з команди Івана Дорна завжди знав, що пов'яже своє життя зі сценою. Батьки вклали в нього всі музичні знання, якими володіють самі, супроводжували і підтримували на багатьох вокальних конкурсах. Для хлопця дуже важливі сімейні цінності. Він хоче реалізувати мрію своїх батьків - виступити на одному з найпрестижніших майданчиків для виконання класичної та джазової музики Карнегі-хол у Нью-Йорку, щоб прославити українських сучасних музикантів у всьому світі.

На проекті Влад Каращук уособлює сучасну і прогресивну музику. Вокаліст щасливий, що потрапив до команди Івана Дорна, адже тренер надихає його на створення модної сучасної української музики, яка була би популярною у всьому світі. Крім того, Владу імпонує творчість Джастіна Тімберлейка. "Мене часто з ним порівнюють люди. що мене оточують. Пам'ятаю, як у дитинстві побачив телеверсію його концерту на стадіоні у США. У той момент у мене мурашки пробігли по шкірі, загорівся бажанням робити щось нове, прогресивне, те, що полюбить багатомільйонна аудиторія", - каже Влад Каращук.

Для 18-річної бандуристки з Полтави Інни Іщенко участь у "Голосі країни-6" - щасливий випадок, який виявився шансом змінити все життя. З самого дитинства вона була свідком домашнього насильства з боку батька. Інна залишилася жити одна в Полтаві, щоб закінчити музичне училище. Впоратися з проблемами в сім'ї їй допомагала музика, а "другою половинкою" для неї стала бандура. Дівчина заробляє, граючи в парку. Саме там одного разу компанія слухачів розповіла їй про кастинг на "Голос країни", що проходив у Полтаві.

33-річний Павло Палійчук із команди Потапа ще зі студентських років мріяв стати професійним вокалістом і виступати на великій сцені. Але після народження сина, для того щоб прогодувати сім'ю, Павлу довелося підпрацьовувати спочатку будівельником і збирачем меблів, а згодом - ведучим весіль та корпоративів. Зневірившись, він готовий був емігрувати з України в пошуках кращої долі. Але "Голос країни" повністю змінив його плани і змусив знову боротися за свою мрію. Незважаючи на те, що Павло вже двічі був одружений, сімейне щастя поки не знайшов. Він мріє зустріти свою другу половинку, прагне будувати своє майбутнє заради сина і бути гідним прикладом для нього.

Дивіться суперфінал "Голосу країни-6" у неділю, 29 травня, о 21:00 на телеканалі "1+1".

Повʼязані теми:

Наступна публікація