Свіфт та Хіддлстон не стримували емоцій під час романтичного вікенду у Римі

Свіфт та Хіддлстон не стримували емоцій під час романтичного вікенду у Римі

Парочка й не думає ховатися від фотографів.

Чи не щодня шанувальники зіркової пари Тейлор Свіфт і Тома Хіддлстона стають свідками їхніх побачень.

Цього разу солодка парочка вирушила на вікенд до Рима. Для побачення із Хіддлстоном Тейлор обрала романтичний образ – жовту сукню-дзвіночок, яку доповнила синіми туфлями. Вуста Тейлор виділила яскраво-червоною помадою.

А от Том не змінює своєму образу справжнього британського джентльмена і з'являється за ручку із Свіфт у класичному чорному костюмі із білою сорочкою, пише DailyMail.

Попри нестримні почуття зірок одне до одного, їхні фанати стали підозрювати кумирів у піар-акції. Мовляв, занадто часто вони потрапляють до об'єктивів папараці, не приховуються. А дехто вважає, що пара поводиться доволі награно.

"Ну точно як мильна опера. Весь серіал за сценами розписаний: закохані танцюють на балу, потім романтична сцена на березі моря, на концерті, знайомство з батьками і знову романтична сцена - прогулянка в Римі. Але тільки не віриться їм. І Том якось награно поводиться, і Тейлор натягнуто посміхається. Режисер серіалу, напевно, не дуже", - обурюються юзери.

Зауважимо, що й колишній бойфренд Тейлор Свіфт, знаменитий діджей Келвін Харріс вважає, що стосунки у його екс-пасії та актора не справжні. Келвін впевнений, що Свіфт використовує Хіддлстона у своїх цілях.

Повʼязані теми:

Наступна публікація