"Світське життя" покаже "залаштунки" перемоги Джамали на "Євробаченні"

Осадча поспілкувалася із тріумфаторкою конкурсу.

У новому випуску "Світського життя" вже сьогодні о 22.00 на 1+1 глядачі дізнаються, через що довелося пройти Джамалі, аби тиждень тому принести перемогу всій країні своєю піснею "1944". 

Адже п'ять років тому співачка вже робила спробу презентувати Україну на конкурсі, але тоді не перемогла на національному відборі з веселою піснею. Проте цього разу стала сенсацією "Євробачення 2016" з драматичною композицією. 

"Світське життя" провело власне дослідження та порівняло, що казали до та після перемоги суперники Джамали, музичні критики та чиновники?  

Свої думки наведуть Сергій Лазарєв,  Андрій Данилко, Отар Кушанашвілі, Віталій Кличко, перший продюсер співачки Олена Коляденко.  

У першому ексклюзивному інтерв'ю "Світському життю" після перемоги в Стокгольмі Джамала розповість, як змінилося її життя після перемоги. Як вона поставилася до нагородження званням народної артистки? І що робиться тепер під будинком її батьків у Криму після гучної перемоги і скандалів навколо пісні про депортацію кримських татар. Чому Сергій Лазарєв припинив із нею вітатися напередодні фіналу? А також: як Джамала збирається "відбивати" витрачені на концертний номер сотні тисяч доларів та на скільки підвищить тепер свої гонорари? І що саме сказав українці Президент Туреччини в особистій телефонній розмові?

Не пропустіть! Все про тріумф України на європейські сцені та залаштункові таємниці конкурсу! Тільки у "Світському житті", сьогодні о 22.00, на 1+1.

Повʼязані теми:

Наступна публікація