"Світське життя" представило колекцію капелюшків Катерини Осадчої на UFW

Презентація відбулася у шоурумі headwear.

37-й тиждень української моди, окрім яскравих колекцій, запам'ятається також новою ініціативною оргкомітету UFW та "Світського життя": до 21 березня на головній локації - Мистецькому Арсеналі - представлений шоурум відомих дизайнерів капелюхів: Марти Холод, Олени Романової, Руслана Багінського та бренду Cover №1.

А родзинкою дизайнерського простору стала експозиція найоригінальніших капелюшків від "Світського життя".

"Телепроект "Світське життя" не міг залишитися осторонь цієї ініціативи, адже капелюхи - це наше все! На багатьох заходах по всьому світові капелюх є важливим елементом дрес-коду, який довершує образ. Але крім того, це ще й вдалий аксесуар, аби тебе на будь-якій вечірці помітили здалеку. Ми не боїмося ламати стереотипи капелюшної моди і запрошуємо всіх експериментувати з головними уборами. Адже бути оригінальними та модними з такими аксесуарами - легко і приємно", - каже Катерина Осадча.

На презентацію завітали всі винуватці свята.

"Я дуже рада, що мій найулюбленіший - фіолетовий колір - знову стає актуальним, - радіє найвідоміший український дизайнер капелюхів Марта Холод, роботи якої має в гардеробі чи не кожна зірка. - В своїй новій колекції я надихалася природою - такого вибору фарб та форм більше немає ніде!"

Олена Романова презентувала публіці свої капелюхи в "орієнтал"-стилі. Дизайнерка в своїх роботах використала багато натурального пір'я орлана, фазана, різнокольорових камінців, коралів, перламутру, металу і навіть... справжній череп сокола.

Незважаючи на те, що капелюхи більше схожі на арт-об'єкти, ніж на головні убори, дизайнерка стверджує, що її роботи дуже практичні і стануть в нагоді на особливих вечірках та заходах.

"В сезоні, що настав, актуальними будуть східні мотиви, - каже Олена. - Обирайте варіанти на тему чалми і не помилитесь!"

Дизайнер капелюхів Руслан Багінський презентував у шоурумі капелюхи - федори, виконані з різних матеріалів та у різних кольорових рішеннях.

"Немає людини якій би не пасував капелюх, - впевнений він. - Ви одразу відчуєте, коли знайдете саме свій капелюх".

Весною та влітку 2016 дизайнер радить капелюхи світло-рожевих та тепло-сірих кольорах. Актуальними залишаються білі головні убори з соломки.

Дизайнера бренду Cover №1 Тетяну Немченко на створення капсульної колекції, презентованої у шоурумі, надихнули етно-мотиви.

Телепроект "Світське життя" у шоурумі презентував два десятки найяскравіших та найоригінальніших капелюхів Катерини Осадчої від українських дизайнерів.

На стенді програми - капелюх-яхта, яка вразила британських аристократів на королівських кінних перегонах в Аскоті, подвійний капелюх, від якого шаленіла голлівудська акторка Ліндсі Лохан. Головний убір у вигляді величезного лобстера, який здивував відвідувачів Українського тижня моди три роки тому.

Не пропустіть найцікавішу виставку цьогорічного Українського тижня моди. Роздивитися капелюхи можна в Мистецькому Арсеналі до 21 березня включно.

Повʼязані теми:

Наступна публікація