"Світське життя з Катериною Осадчою" на "1+1" оновить формат у новому сезоні

"Світське життя з Катериною Осадчою" на "1+1" оновить формат у новому сезоні

"Світське життя з Катериною Осадчою" на "1+1" оновить формат у новому сезоні

Доповненнями до традиційного формату проекту стануть спеціальні сенсаційні розслідування про життя зірок.

З 9 вересня програма "Світське життя з Катериною Осадчою" почне виходити на телеканалі "1+1" у п'ятницю о 22:00 у оновленому форматі.

Доповненнями до традиційного формату проекту стануть спеціальні сенсаційні розслідування про життя зірок шоу-бізнесу та політиків, нові рубрики у студії "Світського життя", подорожі та багато іншого.

"Програмі вже 11 років, і кожного сезону ми змінюємось. Отже і в цьому сезоні на глядачів чекають нововведення. На прохання глядачів тепер "Світське життя" виходитиме у п'ятницю о 22:00, а стартує сезон 9 вересня", - розповіла Катерина Осадча в ефірі "Сніданку з 1+1".

Так, у новій рубриці ведуча ставитиме свої фірмові запитання головним ньюзмейкерам країни та найяскравішим зіркам не лише під час резонансних світських подій, а й у студії. Відкриє сезон у студії "Світського життя" головна акторка країни Ольга Сумська, яка нещодавно відсвяткувала свій 50-й день народження. Ювілярка покаже свою першу оголену фотосесію та розповість, як їй вдається зберігати таку чудову форму та як вона ставиться до свого віку. А також приголомшить глядачів гарячим східним танцем Роксолани. Дивіться в новому сезоні "Світського життя" справжній "батл": яка Роксолана крутіша в танці живота - наша Сумська чи турецька Меріем Узерлі?

З осені на глядачів телеканалу "1+1" чекають нові несподівані подорожі у "Світському житті". Разом із головними світськими героями програма відвідає наймальовничіші куточки світу. Так, тренер "Голосу.Діти-3" Тіна Кароль в Юрмалі прокатається знаковими місцями власного минулого: у компанії Катерини Осадчої співачка здійснить справжній веломарафон уздовж Балтійського морського узбережжя та пригадає, як саме в Прибалтиці з перемоги на фестивалі "Нова хвиля" стрімко розпочалася її кар′єра.

До нового сезону команда телепроекту також готує резонансні сюжети- розслідування про життя заможних та знаменитих. Які екзотичні тварини живуть вдома у селебритіз? Хто з відомих людей живе на дві країни - таємні дані про другі паспорти та еміграційні плани зірок. Рейтинги кращих весіль літа, найзавидніших наречених Верховної Ради й Кабміну, головних красунь української політики.

Нові секретні подробиці та приголомшлива відвертість найвідоміших людей країни і світу - тільки в новому сезоні "Світського життя" щоп'ятниці о 22:00 на телеканалі "1+1".

Повʼязані теми:

Наступна публікація