Священик спробував свої сили на "сліпих" прослуховуваннях шоу "Голос країни -7"

Священик спробував свої сили на "сліпих" прослуховуваннях  шоу "Голос країни -7"

Фото: прес-служба каналу "1+1"

 Отець Олександр прагне надихнути людей до молитви.

Днями телеканал "1+1" розпочав знімання "сліпих прослуховувань" сьомого сезону вокального проекту "Голос країни".

Як відомо, новими тренерами проекту стануть український музикант і учасник популярного гурту 5'nizza Сергій Бабкін, співачка і переможниця Євробачення 2016 Джамала. Вони складуть компанію наставникам попередніх сезонів проекту співачці Тіні Кароль і шоумену і продюсеру Потапу.

Фото: прес-служба каналу "1+1"

Одним із учасників "сліпих прослуховувань  став священик із Березані Олександр Клименко. Отець Олександр вразив глядачів у залі, вийшовши на сцену у рясі та заспівавши пісню Миколи Мозгового "Материнська любов". Учасник розповів, що хоче надихнути людей до молитви.

Фото: прес-служба каналу "1+1"

Чи розвернули свої крісла до отця Олександра тренери Сергій Бабкін, Джамала, Тіна Кароль та Потап можна буде побачити у ефірі телеканалу "1+1" після закінчення проекту "Голос.Діти-3".

Фото: прес-служба каналу "1+1"

Нагадаємо, з прем'єрою "Голос.Діти-3" на телеканалі "1+1" стартував "Рік "Голосу", який після закінчення дитячої версії продовжиться дорослим вокальним проектом "Голос країни".

Тренерами сьомого сезону "Голосу країни" стали Сергій Бабкін, Джамала, Тіна Кароль та Потап.

Фото: прес-служба каналу "1+1"

Сергій Бабкін – український співак, автор пісень, актор, учасник гурту 5'nizza. Хіти гурту "Солдат", "Стріла", "Ямайка" у стилі реггі, хіп-хоп і фанк знає напам'ять вся молодь України. Перший неофіційний альбом гурту був розпроданий рекордними тиражами. Сергій Бабкін також брав участь у творчому проекті Святослава Вакарчука "Брюссель". Зараз музикант активно гастролює з групою, а також сольно. Днями у Києві з аншлагом пройшов його сольний концерт "Избранное электричество".

Фото: прес-служба каналу "1+1"

Джамала - Народна артистка України, переможниця Євробачення 2016, що стала національною гордістю і символом нашої країни. Про участь Джамали у сьомому сезоні проекту стало відомо в травні 2016 року, коли відбувся фінал "Голосу країни-6". На сцені проекту співачка зізналася, що щаслива стати частиною найкращого вокального шоу країни. Джамала пообіцяла, що буде шукати унікальні тембри і голоси "поза часом".

Фото: прес-служба каналу "1+1"

Українська співачка і заслужена артистка України Тіна Кароль учетверте  сяде у тренерське крісло "Голосу країни". У минулому сезоні Інна Іщенко з команди Тіни Кароль стала суперфіналісткою проекту, а її підопічний Антон Копитін здобув перемогу в п'ятому сезоні, отримавши від телеканалу "1+1" кліп, а від свого тренера - пісню і ключі від квартири у Києві.

Фото: прес-служба каналу "1+1"

Популярний український співак і успішний продюсер Потап стане тренером "Голосу країни" втретє. Співак також є тренером другого і третього сезону "Голос.Діти", який зараз йде в ефірі телеканалу "1+1". Разом з учасниками другого сезону дитячого проекту Потап об'їздив всю Україну з концертним туром "Потап.Діти".

Повʼязані теми:

Наступна публікація