Свято на сцені: У день народження LOBODA фанати заспівали для іменинниці

Співачці виповнилося 34 роки.

Популярна співачка LOBODA, яка стала продюсером, відсвяткувала 34-й день народження на сцені: у артистки був концерт в Миколаєві в рамках міжнародного туру "К черту любовь".

Першою привітала артистку улюблена дочка Євангеліна, яка розпочала святковий день мами з пісні, потім малятко присвятило "своїй богині" вірш.

Від самого ранку на співачку обрушився шквал дзвінків і привітань від рідних, друзів та колег по сцені. А фан-клуби різних країн влаштували в честь Світлани святковий марафон. Шанувальники малювали портрети виконавиці, робили для неї колажі і навіть писали слова побажань на снігу.

Продюсер виконавиці Нателла Крапівіна згадала, як почалося їхнє співробітництво.

"Ти змінила моє життя і герой з "Казки про втрачений час", нехлюй, навчився цінувати і той самий час, і знайшов ту саму мету, яка так схожа на мрію. Я бажаю тобі щастя безмежного як твоя душа, сильного як твоя воля, вірного як твоє серце. Нехай твій успіх не вимірюється ні чартами, ні переглядами, а тільки закоханими очима людей, що йдуть за тобою. Нехай твоя музика звучить завжди!" - побажала підопічною Крапівіна.

У Миколаєві шанувальники зустріли співачку величезними літерами LO та солодкими іменними подарунками, а також прикрасили цілу стіну залу, де виступала Світлана, яскравими кулями.

В розпал виступу народної улюблениці на сцену вийшов творчий колектив артистки. Вони виконали знамениту Happy Birthday, яку підтримав весь зал.

Після концерту іменинниця відсвяткувала свій день народження разом із командою в одному з ресторанів Миколаєва. У свято артистка отримала безліч подарунків від глядачів і величезного дерев'яного слона від музикантів на удачу.

Нагадаємо, LOBODA в новому кліпі з'явиться у відвертому купальнику.

Повʼязані теми:

Наступна публікація