Вакарчук пояснив, чому не відмовився від ордену Свободи

Вакарчук пояснив, чому не відмовився від ордену Свободи

Вакарчук отримав орден Свободи.

Співак скористався можливістю сказати президентові все, що думає про владу.

Президент України Петро Порошенко нагородив орденом Свободи українського співака Святослава Вакарчука. Ця нагорода встановлена для відзнаки громадян за видатні заслуги в утвердженні суверенітету та незалежності України, відстоюванні конституційних прав та свобод людини.

Співак розповів ТСН, що не є великим шанувальником нагород, але вирішив не відмовлятися від ордену.

"Як ви знаєте, я не великий шанувальник нагород, але вирішив, що у сьогоднішніх умовах якісь відмови публічні буде сприйнято як демарш, який, на мою думку, зайвий і тільки розхитує човен, в якому ми всі знаходимось", - сказав Вакарчук.

За словами співака, він скористався нагодою, щоб відверто розповісти президентові про ситуацію в країні.

"Я подякував за орден, але казав, що, нажаль, одними орденами ситуацію в країні не зміниш. Я сказав, що є внутрішній ворог – корупція, тотальна несправедливість, відсутність речей, які реально показали би, що влада змінюється докорінно. Для того, щоб цього внутрішнього ворога перебороти, теж потрібні герої, потрібні "кіборги", але сьогодні таких героїв у владі, в політиці нема", - розповів Вакарчук.

Співак сказав Порошенкові, що люди вже не чекають від влади змін і це – найгірше. Але, на думку Вакарчука, сьогодні ще не пізно все змінити.

"Я просто доніс до президента, що справи серйозні, значно серйозніші, ніж це здається в Інтернеті", - сказав співак.

Нагадаємо, відома українська продюсерка Олена Мозгова поділилася, чому вважає Святослава Вакарчука ідеальним кандидатом у президенти України.

"Мені здається, йому вистачає свідомості, розуму, порядності, харизми, патріотизму і знань для того, щоб стати візитівкою країни. Чому б ні?" - прокоментувала свої думки Мозгова.

Вакарчук розповів, чому не відмовився від ордену Свободи

Вакарчук розповів, чому не відмовився від ордену Свободи

Повʼязані теми:

Наступна публікація