Такою Настю Каменських фани ще не бачили: зірка показала себе "під кайфом"

Такою Настю Каменських фани ще не бачили: зірка показала себе "під кайфом"

Такою Настю Каменських фани ще не бачили: зірка показала себе "під кайфом"

Співачці видалили гвинтик з ноги.

Учасниця дуету "Потап і Настя" Настя Каменських, яка невпинно ділиться із шанувальниками перебігом свого одужання після невдалого стрибка з парашутом, випустила нову серію свого блогу.

Свіже відео стало для Насті особливо важливим, оскільки у ньому зірка розповіла, що їй нарешті витягли гвинтик з ноги.

"Поїхала витягати гвинтик. Він 2,8 міліметрів. Мені зроблять маленький надріз з задньої сторони ніжки, там де кістка. Мені викрутять цей гвинтик для того, щоб я могла ходити. Спочатку я ходитиму зі своїми друзями-милицями. Мені дали тиждень, тому що треба розробляти, щоб потім я вже ходила сама і розробляла ногу", - повідомила Каменських.

Також зірка наважилася показати, як відходила після анестезії.

"Прооперували мене. Господи, це так класно. Щось вкололи таке прикольне, що мені досі так добре і так смачно. Мені так хочеться спатки. Так швиденько все зробили, все вдало. Так що я молодець. І я під кайфом", - перше, що сказала Настя відійшовши від сну після анестезії.

Згодом Каменських розповіла фанам гарну звістку. Любителька туфель Настя думала, що зможе стати на підбори лише через півроку, однак лікарі дозволили артистці зробити це раніше.

"Ще класна новина, я думала, що ставати на підбори зможу мінімум через півроку. Але з'ясувалося, що три-чотири тижні і я зможу не лише ставати на підбори, а й ще бігати на пробіжках. Це таке щастя", - поділилася співачка.

Після операції Насті доведеться розробляти ногу. Перші кроки вже без гвинтика у нозі зірка показала у своєму відеоблозі.

"Перші кроки. Два місяці нога була атрофована, вона не працювала. І зараз переставити усю вагу на неї, я навіть не знаю як це зробити. Найголовніше прибрати кульгавість", - поділилася із фанам Каменських.

Нагадаємо, у рамках всеукраїнського туру "Потапа і Насті" Настя Каменських вперше після інциденту з'явилася на сцені у Вінниці

Повʼязані теми:

Наступна публікація