Танцюристи з кліпів Джамали і MONATIKа виступлять у Києві з джазовою програмою Актуально

Танцюристи з кліпів Джамали і MONATIKа виступлять у Києві з джазовою програмою

Фото: Apache Crew

Зірки представлять яскраве шоу у столиці України.

Вже невдовзі, дев'ятого та 11-го грудня на київському АртПРИЧАЛі відбудеться унікальне танцювальне шоу "THIS IS JAZZ JAM" від колективу Apache Crew, які стали відомі завдяки постановкам в кліпах Джамали, Монатіка і гурту BAHROMA. Під час вистави глядач побачить 24 танцівника на одній сцені, які покажуть справжню імпровізацію. Адже кожному артистові буде дана повна свобода на сцені.

"Ідея вистави "THIS IS JAZZ JAM" народилася, коли ми приїхали в Івано-Франківськ з виставою "Мегаполіс". Під час танцювального джему з учасниками команди один з гостей сказав, що це дійство дуже схоже на імпровізацію джазових музикантів. Так народилася ідея для другої вистави команди", - розповідає режисер-постановник Анатолій Сачівко.

Apache Crew - творче об'єднання артистів-танцівників, засноване в 2014 році в Києві. Під керівництвом режисера і хореографа-постановника Анатолія Сачівко, команда займається реалізацією танцювальних перформансів. Колектив також відкривав фестиваль "Де кіно" у вересні 2016 року.

"До складу команди входять більше 30 професійних танцівників, які є представниками багатьох танцювальних напрямків", - додає Сачівко.

Apache Crew - переможці ККК (Краща Команда Країни 2014 року), The Challenge 2015; визнані "Відкриттям Року 2014" за версією Myway Dance Awards. У 2015 році отримали нагороду за внесок і розвиток сучасного танцю в Україні за версією Myway Dance Awards.

"THIS IS JAZZ JAM"

Коли: 9 і 11 грудня

Де: АртПРИЧАЛ, (вул. Набережно-Хрещатицька, причал №2, Київ)

Деталі за посиланням

Повʼязані теми:

Наступна публікація