Тарабарова повідомила про евакуацію глядачів зі свого концерту через загрозу замінування

Тарабарова повідомила про евакуацію глядачів зі свого концерту через загрозу замінування

Співачка сподівається на те, що виступ все ж таки відбудеться.

Останнім часом у концертному житті вітчизняних артистів неспокійно. Спочатку погрожували зірвати виступ "Потапа і Насті" у Луцьку, через що дуету довелося його скасувати. Вчора схожий інцидент  стався зі співачкою LOBODA в Івано-Франківську.

Наразі Світлана Тарабарова вразила звісткою про можливе замінування концертної зали у Херсоні. Через таку загрозу довелося евакуювати майже дві тисячі людей, повідомила вона на власній сторінці у соцмережі.

"Комусь дуже не подобатися, що #світлийконцерт об'єднує Україну. Вперше в моєму житті сталася надзвичайна ситуація - за три хвилини до мого виходу на сцену, в поліції отримали повідомлення, про те, що ККЗ "Ювілейний" замінований. У залі в цей момент було 1.700 чоловік, багато дітей. Ризикувати їх життям ми не маємо права. Довелося вивести людей на вулицю. Зараз вибухотехніки перевірять залу і #світлийконцерт нехай із затримкою, але обов'язково відбудеться. О 20:30 сподіваюся людей пустять в зал і ми почнемо", - зазначила Світлана у тривожному дописі.

Як вдалося з'ясувати ТСН.ua станом на 20:45 виступ зірки все ще не розпочався.

Нагадаємо, Світлана Тарабарова брала участь у нацвідборі на "Євробачення 2016" із проникливою піснею "Ніколи знову".

Повʼязані теми:

Наступна публікація