Таїсія Повалій заради іміджу носить 8-кілограмові сукні, а на примірках співає

Таїсія Повалій заради іміджу носить 8-кілограмові сукні, а на примірках співає

Ліхута сам обирає фасони для Повалій / Фото: ТСН.ua

Улюблені дизайнери співачки поділились, як працюється з зірковою клієнткою.

Дизайнери Тетяна Земскова та Олена Ворожбит понад 10 років працюють з Таїсією Повалій, створили близько 200 суконь для неї, а також стали подругами своєї зіркової клієнтки, повідомляє ТСН.Особливе.

Досі вони не мають спільних світлин із зіркою та навіть не можуть пригадати точно, як саме почалася їх співпраця. З Таєчкою, як називають зірку дизайнерки,вони працювати обожнюють, адже примірки інколи перетворюються на концерти.

Ворожбіт та Земскова зізнаються, що Повалій - заручниця власного іміджу. Насправді височезні підбори, яскраві кольори та стрази - не те, що їй подобається.

"Чисто по-людськи вона любить комфортні речі. Але як актриса вона готова терпіти незручності заради того, щоб було красиво", - кажуть дизайнерки.

Терпіти доводиться неабиякі навантаження. Наприклад, орієнтовна вага однієї концертної сукні, обшитої стразами - 8 кг. Каміння для такої сукні приїхало ящиками з Австрії.

Ідейний натхненник яскравості Повалій - чоловік і продюсер. Інколи здається, що їхній замовник насправді не Повалій, а Ліхута, він може легко "зарізати" фасон або колір сукні своєї дружини.

Вже на початку вересня головний клопіт Ворожбіт та Земскової - новий рік. У розробці - шість концертних суконь та хутряне манто для Повалій. Втім, показати навіть клаптик тканини, в якій зірка виблискуватиме на новорічних корпоративах, дизайнерки категорично відмовляються.

Нагадаємо, відомий пластичний хірург Іван Маньєро вважає, що пластичні операції Таїсії Повалій найвдаліші серед всіх представниць шоу-бізнесу.

Повʼязані теми:

Наступна публікація