Телеканал "1+1" покаже новий турецький серіал "Уламки щастя"

Телеканал "1+1" покаже новий турецький серіал "Уламки щастя"

Фото: прес-служба каналу "1+1"

Багатосерійний фільм розповідає драматичну історію про долю двох сімей з різних верств суспільства.

8 серпня о 17:10 на телеканалі "1+1" відбудеться прем'єра нового турецького серіалу "Уламки щастя" - драматичної історії про долю двох сімей із різних верств суспільства, які несподівано дізналися, що через помилку в пологовому будинку вже 15 років виховують чужих дітей.

Одну з головних ролей у драмі виконав Еркан Петеккая, якого телеглядачі "1+1" полюбили за його роль у серіалі "Моя кохана Діла". Його персонаж в "Уламках щастя" - успішний бізнесмен Джихан.

Фото: прес-служба каналу "1+1"

За сюжетом, дівчина з бідної сім'ї Гюльсерен і дружина Джихана - Ділара народили в один день в одному пологовому будинку, але медсестра припустилася помилки, переплутавши їхніх дітей. Через роки правда відкрилася, і обом родинам доведеться подолати багато труднощів через різне становище в суспільстві. Однак, ці події зближують Джихана і Гюльсерен. У них виникають щирі почуття один до одного. На шляху до спільного щастя закоханих Гюльсерен і Джихана очікує чимало випробувань: вороги і заздрісники, підступні друзі і багато іншого.

Фото: прес-служба каналу "1+1"

У серіалі також зіграють Нургюль Ешілчай, Ебру Озкан, Нюрсель Кьосе, Аліна Боз, Джемаль Хюнал, Толга Текін, Бурак Тозкопаран і інші. Режисер драми - Джевдет Мерджан.

Дивіться новий турецький серіал "Уламки щастя" з 8 серпня о 17:10 з понеділка до п'ятниці на телеканалі "1+1".

Повʼязані теми:

Наступна публікація