Телесеріал "Гра престолів" номінували на 23 "Еммі"

Телесеріал "Гра престолів" номінували на 23 "Еммі"

Фото: iloura.com.au

Минулоріч "Гра престолів" вже завоювала 12 "Еммі", встановивши рекорд.

Телесеріал "Гра престолів" лідирує за кількістю номінацій на премію "Еммі", що присуджується Академією телевізійного мистецтва і науки США і вважається однією з найпрестижніших нагород в області ігрового телебачення. Серіал був номінований на нагороду в 23 номінаціях.

Про це пише ВВС.Russian.

Минулоріч "Гра престолів" вже завоювала 12 "Еммі", встановивши рекорд.

У нинішньому році фентезі-сага може отримати нагороди як кращий драматичний серіал, а також за кращий продакшн, кращий кастинг і операторську роботу. За роль кращого актора побореться зірка телесеріалу "У всі тяжкі" Брайан Кренстон - у цьому році він зіграв президента США Ліндона Джонсона в драмі All the Way. З Крэнстоном будуть змагатися Ідріс Ельба, Бенедикт Камербетч, Кьюба Гудінг-молодший та інші. На звання найкращої актриси в цьому році претендують, зокрема, Кірстен Данст за роль у серіалі "Фарго" і виконавиця жіночої ролі "Американської історії злочинів" Сара Полсон.

Також номіновано на нагороду кілька британських шоу, включаючи "Шерлока", "Лютера" і "Абатство Даунтон".

Переможці отримають свої нагороди 18 вересня на 68-ій щорічній церемонії вручення премії Primetime Emmys в Лос-Анджелесі.

Нагадаємо, що продюсеры перенесли дату виходу в ефір сьомого сезону серіалу "Гра престолів" на кілька місяців. Зйомки було вирішено відкласти за сонячної погоди. Показ кожного сезону стартує в квітні, проте 2017 року нові серії вийдуть пізніше, оскільки за сюжетом у світі серіалу настала зима, а це означає, що сонячна погода не підходить для початку зйомок.

Вихід нового сезону серіалу "Гра Престолів" перенесли

Вихід нового сезону серіалу "Гра Престолів" перенесли

Повʼязані теми:

Наступна публікація