Телеведуча Даша Коломієць потрапила в ДТП і шукає свідків

Телеведуча Даша Коломієць потрапила в ДТП і шукає свідків

Коломієць потрапила в аварію / Фото: zazazu.tv

В аварії звинувачують ведучу.

Українська телеведуча вчора ввечері потрапила в аварію.

Це сталося в центрі міста. Машина Коломієць з'їжджала з Московського мосту у бік Петрівки. Як стверджує Коломієць, її автівка їхала на зелене світло. У той же момент з Оболонського проспекту виїхав Lanos AA5517KE на червоне світло

"Регулювальник, який знаходився неподалік одразу ж помітив, що таксист Lanos їхав на червоне, на що почув пішов на х... Таксист зібрав команду підтримки - пацанчики з пивом, семкамі. Мене посилали скрізь! Через годину приїхали ДАІ, яким регулювальник одразу розповів ситуацію. Але тут почалися дзвінки інспектору, протокол складали дві години під диктовку телефону. В підсумку права забрали тільки в мене!" - розповіла Даша на своїй сторінці у соцмережі.

За словами ведучої, вона не знає що робити, адже на неї хочут повісити вину таксиста, який їхав на червоне.

Коломієць дуже просить всіх, хто бачив учорашньою аварію, відгукнутися

"Шукаю свідків ДТП. Учора о 19:30 у районі Петрівки зіткнулися Lanos АА5517КЕ і Toyota Yaris СА3448ВК. Lanos мчав з Оболонського проспекту на червоне світло. Це бачив регулювальник, але після пари-трійки дзвінків інспектору він про це замовк", - пише ведуча.

публикация Daria Kolomiec.

Нагадаємо, на початку липня Дмитро Ступка теж потрапив у ДТП, винуватцем якої став. Актор пояснив, що через "мертву зону" не помітив інше авто.

Слідкуйте за нашими новинами у соцмережі vk.com/tsnglamur

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Аварії
Наступна публікація