Тейлор Свіфт вперше переспівала хіт свого колишнього та Ріанни This Is What You Came For

Тейлор Свіфт вперше переспівала хіт свого колишнього та Ріанни This Is What You Came For

Артистка заспівала композицію на Formula 1 US Grand Prix.

Американська співачка Тейлор Свіфт, яка місяць тому розійшлася із Томом Хіддлстоном, минулими вихідними виступила на гонці Formula 1 US Grand Prix у Техасі, США.

Разом з іншими своїми композиціями, Тейлор виконала й скандально-відомий трек її колишнього коханого, діджея Келвіна Харріса This Is What You Came For, який той записав разом з Ріанною.

Схоже, Свіфт має повне право співати пісню на своїх виступах, оскільки є її співавтором. Як відомо, This Is What You Came For стала однією з причин розриву пари, TMZ

В одному з інтерв'ю Харріс заявив, що саме він написав трек, що дуже образило співачку. Згодом стало відомо, що Тейлор стала автором слів до композиції, однак вирішила використати псевдонім.

Згодом Келвін підтвердив цю інформацію, однак він підкреслив, що Тейлор написала лише слова, а повна версія пісні – повністю його заслуга.

Нагадаємо, Тейлор Свіфт розірвала стосунки із відомим діджеєм Келвіном Харрісом у червні цього року. Роман пари тривав півтора роки. Одразу після розриву із музикантом, Тейлор почала зустрічатися із актором Томом Хіддлстоном. Однак й з ним роман протривав не довго.

Повʼязані теми:

Наступна публікація