The Hardkiss представили потужну рок-композицію

The Hardkiss представили потужну рок-композицію

Колектив випустив трек Perfection.

Українська англомовна група The Hardkiss, яка вже веде підготовку до "Євробачення 2017", порадувала шанувальників випуском нового треку Perfection.

Загальна концепція звучання треку – жорстка, смілива, навіть металева – народилася після вигаданого Валом Бебко гітарного рифа в приспіві. Юлія Саніна вигадувала вокальні партії вже на готові музичні шматки.

Приспів було вирішено залишити інструментальним, щоб не зменшувати драйв.

"Природа подбала, щоб зробити все ідеально. Саме тому ми такі різні – вад не існує, кожен гарний по-своєму. Але нам нав'язують якісь стандарти і тільки одиниці можуть прислухатися до себе, – розповідає історію Perfection Юлія Саніна. – На наших концертах люди не бояться поводитися відкрито, виглядати так, як їм хочеться. У звичайному житті забобони і страх виділятися заважають нашій індивідуальності. Ми ж разом зі своїми глядачами знаходимо свободу".

Зазначимо, що в жовтні великим сольним концертом в Stereo Plaza The Hardkiss відсвяткують своє п'ятиріччя. А вже в листопаді вирушать в Perfection Tour з 11 міст України.

Нагадаємо, в листопаді минулого року солістка групи The Hardkiss Юлія Саніна вперше стала мамою. Артистка народила чоловікові сина.

Повʼязані теми:

Наступна публікація