The Hardkiss випустили ліричний трек про дощ

The Hardkiss випустили ліричний трек про дощ

Група записала композицію "Rain".

Напередодні п'ятиріччя, яке The Hardkiss відсвяткують одразу двома великими концертами в Києві, група представила пісню "Rain".

"Історія про самотність, яку мені захотілося порівняти з дощем. За своєю природою я лірик, який вірить в чудеса. Щоб бути щасливою, людині, як повітря, потрібна любов. Рано чи пізно дощ закінчиться, смуток піде, в житті з'явиться любов. А любов, якою б вона не була – це сонце і світло", – розповіла про новий трек фронтвумен The Hardkiss Юлія Саніна.

"Незважаючи на те, що пісня лірична, нам захотілося щоб вона звучала голосно і переконливо, щільно і драйвово, – розповідає гітарист і креативний продюсер групи Вал Бебко. – Щоб домогтися найкращого звучання, над треком працювали одночасно на чотирьох київських студіях. На одній записували вокал, на іншій робили аранжування і запис інструментів, на двох інших все це зводили і майстрували."

Концертна презентація "Rain" відбудеться на київських концертах The Hardkiss. Five 21 і 22 жовтня в Stereo Plaza.

Відео на пісню "Rain" вийде напередодні концертів. Режисером кліпу став Олександр Стеколенко, роботи якого відрізняються особливою кінематографічністю і атмосферністю. У новому відео учасники групи постануть в дуже несподіваній історії і образах.

Повʼязані теми:

Наступна публікація