The Hardkiss зняли видовищний кліп на трек Perfection

The Hardkiss зняли видовищний кліп на трек Perfection

Прем'єра відео відбулася сьогодні на офіційному каналі гурту на YouTube.

Українська англомовна група The Hardkiss, яка виступила на фестивалі UPark, представила відео на трек "Perfection" – історію про свободу самовираження. #PerfectionIsALie

"Експериментальних і неформатних треків в арсеналі The Hardkiss стає все більше, - розповідає креативний продюсер та гітарист групи Вал Бебко. – Більше стає і концертів на великих фестивальних майданчиках, де потрібно качати, не розслабляючись. Саме тому ми експериментуємо, рухаємося в бік більш жорсткого і сміливого концертного звучання".

"Довго думали над історією, змістом відео "Perfection", - розповідає фронтвумен гурту Юлія Саніна. - Вирішили, що відео має бути дуже драйвовим, воно не повинно поступатися концертному драйву The Hardkiss. У звичайному житті забобони і страх виділитися заважають індивідуальності. На наших виступах люди не бояться поводитися відкрито, виглядати так, як їм хочеться. Разом зі своїми глядачами на концертах ми знаходимо свободу. Саме про цю свободу самовираження історія "Perfection".

У відео "Perfection" команда вперше заявила себе в повному концертному складі з шести осіб – не так давно до групи приєднався басист Клим Лисюк. Режисером відео традиційно для The Hardkiss виступив Вал Бебко, стилістами кліпу стали Слава Чайка та Віталій Дацюк.

Зазначимо, що 22 жовтня великим сольним концертом в Stereo Plaza The Hardkiss відсвяткують своє п'ятиріччя. А вже в листопаді група вирушить в Perfection Tour Україною.

Нагадаємо, солістка The Hardkiss Саніна вже пише пісню для нацвідбору на "Євробачення 2017". Артистка все ще хоче представити Україну на конкурсі.

Повʼязані теми:

Наступна публікація