Тіна Кароль, Ірина Білик та Володимир Зеленський зізналися, скільки сплачують за комунальні послуги

Тіна Кароль, Ірина Білик та Володимир Зеленський зізналися, скільки сплачують за комунальні послуги

Фото: ТСН.ua

Зірки озвучили своє ставлення до підвищення комунальних тарифів.

Декларації посадовців, космічне подорожчання комуналки та останні скандали шоу-бізнесу. Цьому буде присвячений новий сезон "Вечірнього кварталу".

Найбільше дістанеться комунальним реформаторам. Селебрітіс зізналися, які цифри бачать у своїх платіжках та на чому економлять.

Вечірні сукні, хутра та ділові костюми. У Палаці "Україна не проштовхнутися. В новому репертуарі "Вечірнього кварталу" - усі політичні реалії та чергові підвищення комунальних тарифів, йдеться у сюжеті ТСН.

В залі порожніх місць майже немає. Але відшукати відомих політиків або чиновників важко. Організатори зізнаються, останнім часом вони нечасті гості на їхніх концертах. Екс-нардеп Микола Катеринчук на концерт прийшов сам. Владу та чинні тарифи критикує жорстко.

"Треба розбиратися в собівартості газ, з тими операторами, які працюють на ринку і просто прийняти закон про ринок газу. У мене сума на мою квадратуру - близько 300 доларів на місяць, але мені пощастило, у мене в будинку немає газу, у мене електрика", - каже колишній народний обранець.

Фото: ТСН.ua

Яскраві концертні костюми, образи та мейкап. В умовах кризи, зізнається за лаштунками солістка гурту The Hardkiss - Юлія Саніна, доводиться займатися не лише творчістю.

"Будуючи свій власний будинок, продумуємо, як потім забезпечити собі потім ось це все енергозбереження, використовуємо екологічно чисті матеріали, які зберігають тепло", - наголошує зірка.

Що таке утримування власного будинку добре знає і Тіна Кароль. Нові тарифи називає безчинством.

Фото: ТСН.ua

"У мене свій котел, але якшо нам відріжуть газ – є інший запасний варант.  Мені довелося поставити електричний. Взагалі вважаю, що це здирництво та й годі", - підкреслила тренер проектів "Голос. Діти-3" та "Голос країни - 7".

"Арифметику виживання" добре вивчила і співачка Ірина Білик, відтоді, як переїхала за місто, витрати, каже, збільшилися в рази.

Фото: ТСН.ua

"Це десь тисяч 20, так, було менше. Я готова в той день, коли у мене вже не буде чим платити, перша стати з плакатом на тому ж Майдані - написати, що не маю чим платити за газ. Я замінила вже на електрику дещо, завтра я буду ставити якийсь генератор", - зауважує зірка.

Проживання в заміському будинку йому нині обходиться приблизно в 10 тисяч гривень, каже Володимир Зеленський.

 Собі він поки що може дозволити  не економити ні на чому, а от що, приміром, робити батькам-пенсіонерам, яким доводиться утримувати 4-кімнатну квартиру в Кривому Розі, не знає.

Фото: ТСН.ua

"Мої батьки платять десь три з чимось тисячі гривень, при тому, що мій тато - професор, який отримує дуже високу зарплату в Кривому Розі - це близько шести тисяч гривень", - підкреслює художній керівник Студії "Квартал 95".

Їхні гострі жарти в новому сезоні, кажуть автори проекту,  можуть сприйматися по-різному. Важливо,  аби цей гумор бодай хоча б трохи змінив життя українців на краще.

Кореспондент ТСН, Вікторія Дмитренко

Скільки платять за комуналку зірки українського шоу-бізнесу

Скільки платять за комуналку зірки українського шоу-бізнесу

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Зеленський Володимир Олександрович
Наступна публікація