Тіна Кароль презентувала головну композицію "Різдвяної історії" на "1+1"

Тіна Кароль презентувала головну композицію "Різдвяної історії" на "1+1"

Кароль у прямому ефірі "Сніданку з 1+1" заспівала "Щедрик" / Фото: прес-служба каналу "1+1"

Співачка виконала пісню разом зі знаменитим дитячим хором.

Сьогодні, 25 грудня, в ефірі "Сніданку з 1+1" відбулася прем'єра головної композиції "Різдвяної історії з Тіною Кароль" - "Щедрик". Співачка виконала її разом із відомим дитячим хором, а також зіграла на глиняній сопілці.

"Навіть моя мама цю колядку в такому виконанні сьогодні почула вперше, - розповіла співачка. – Мені треба було вирішити, чи готова я як музикант доторкнутися до такого матеріалу, як колядки, і дати йому нове сучасне прочитання – це було складно".

Тіна Кароль також розповіла, що вчилася грати на глиняній сопілці спеціально для "Різдвяної історії", а найскладнішим було, щоб інструмент заграв в потрібній тональності.

Номер на композицію "Щедрик", прем'єра якої відбулася в "Сніданку з 1+1", був знятий в унікальних інтер'єрах на тлі стародавніх фресок і мозаїк Софійського собору. Це перший випадок в історії незалежної України, коли національна святиня відкрила свої двері для таких масштабних кінознімань.

Номер на композицію «Щедрик» був знятий на тлі древніх фресок і мозаїк Софійського собору / Фото: прес-служба каналу "1+1"

"Я була надзвичайно щаслива там опинитися. Не можна було використовувати спеціальне обладнання для зйомки, запалювати свічки. Тому знімальна група використовувала електронні свічки, привезені з-за кордону. Зйомка пройшла настільки легко, тому що всі надихнулись. Я дуже вдячна за можливість показати наше культурне надбання", - розповіла Тіна Кароль.

За сюжетом музичного фільму, Тіна Кароль, яка постане в образі матері - берегині, хранительниці українських традицій, напередодні Різдва розповідає своєму синові - герою Жені Лебедина - історію про вічні цінності, боротьбу добра і зла. Співачка поділилася своїми враженнями від роботи з маленьким актором:

"Євген – справжній актор, дуже талановитий хлопчик! Він вразив мене своєю майстерністю, дуже мужньо поставився до справжньої дорослої роботи".

Крім того, в рамках благодійного новорічного марафону "Сніданку з 1+1" Тіна Кароль виставила на аукціон лот - власноруч написані ноти авторського дитячого гімну "Україна - це ти", в кліпі на який знялися учасники "Голос.Діти - 2".

Тіна виставила на аукціон власноручно написані ноти / Фото: прес-служба каналу "1+1"

Кожен користувач сьогодні до 19:00 зможе взяти участь в аукціоні на сторінці "Сніданку з 1+1" у Facebook. Виручені кошти від продажу лотів підуть на допомогу дітям, хворим на рак крові.

Побачити унікальний музичний фільм "Різдвяна історія з Тіною Кароль" виробництва "1+1 Продакшн" можна в Святвечір, 6 січня, на телеканалі "1+1".

Тіна Кароль заколядувала в прямому ефірі «Сніданку з 1+1»

Тіна Кароль заколядувала в прямому ефірі «Сніданку з 1+1»

Тіна Кароль виставила на благодійний аукціон ноти своєї пісні

Тіна Кароль виставила на благодійний аукціон ноти своєї пісні

Повʼязані теми:

Наступна публікація