Тіна Кароль розповіла, як заробила свої перші гроші

Тіна Кароль розповіла, як заробила свої перші гроші

Тіна Кароль шість років не їла «Олів`є» / Фото: Світське життя

Зірка змалечку колядувала із подругами.

Співачка Тіна Кароль, яка стала тренером "Голосу країни", зізналася, коли востаннє куштувала салат "Олів'є", йдеться у "Світському житті".

Зірка дуже відповідально поставилася до роботи над "Різдвяною історією з Тіною Кароль".

"Це для мене велика відповідальність: займатися колядками, які я знаю з дитинства, відродити їх знову, надихнути нове життя в них. Я тобі скажу, що я дуже хвилююсь перед ефіром", - зазначила артистка стосовно прийдешнього випуску "Різдвяної історії з Тіною Кароль".

Тіна зазначила, що свої перші гроші заробила виконанням колядок.

"Перші свої гроші я заробила колядуванням, на жувальні гумки та цукерки. Я виходила зі своїми сусідками зі своєї квартири, і ми йшли по сусідах, по дев'ятиповерховому дому догори і ось так нам по копійчині давали. Я співала "Нова радість стала", але ще в той час я навіть не мріяла стати співачкою. Це мені було десь рочків сім-вісім, перший-другий клас. Я вирішила, що буду співачкою дуже пізно – в 12, як для дітей, які приймають участь в проектах каналу "1+1", то дуже пізно", - зізналася зірка.

Кароль пригадала своє дитинство, проведене ще в Росії, на Далекому Сході, в Магадані.

"Так, пам'ятаю, що в мене було дві пари колготок, шуба з мішки, шарф такий, що очі закривав, велика шапка і ще шарф зверху. Я була, як колобок. І постійно пурга, заметіль. Інколи було дуже складно до дому дістатися", - розповіла співачка.

Артистка разом із Катериною Осадчою проглянула свої дитячі знімки та зауважила, що тоді вже "качала права".

"Я завжди дуже хотіла, щоб в мене з'явилася Барбі. Це єдине, чого у мене не було. Ходила до сусідів завжди гратися", - розповіла Кароль.

Стосовно подарунків для свого сина зірка зауважила, що "просто так він нічого не має і це добре розуміє. Він має принести мені якісь нагороди зі школи, чи якусь похвалу, чи гарні записи у щоденнику, щоб щось отримати".

Артистка додала, що її семирічний син Веніамін досі пише листи до Діда Мороза, а його зіркова матуся ніяк не може йому пояснити, що у мішку є дно.

"Дуже складно подорожуючому, а я - подорожуюча артистка, поститися. Я дуже намагаюся і стараюся, але в Новий рік "згрішила" шампанським.  Олів'є і холодець я вже не їла років шість, бо в мене дієта постійна", - наголосила Тіна Кароль.

Нагадаємо, телеканал "1+1" презентував новий тизер фільму "Різдвяна історія з Тіною Кароль".

Тіна Кароль заробила свої перші гроші колядками і щедрівками

Тіна Кароль заробила свої перші гроші колядками і щедрівками

Повʼязані теми:

Наступна публікація