Тіна Кароль та телеканал "1+1" запускають благодійну ініціативу #ТвориДоброТиНеОдин

Зірка розповіла, як допомагає дітям.

1 червня у День захисту дітей Благодійний фонд Тіни Кароль спільно з телеканалом "1+1" закликає усіх взяти участь у Благодійній ініціативі співачки #ТвориДоброТиНеОдин. У студії "Сніданку з 1+1" співачка розповіла подробиці ініціативи.

"Маленьких добрих справ не буває. Навіть якщо ви просто подаруєте посмішку або зробите усміхнене селфі зі своєю дитиною – це вже велика добра справа", - каже Тіна Кароль.

Захист - це турбота. Суть акції #ТвориДоброТиНеОдин у тому, щоб цього дня кожна людина в країні зробила щось добре і корисне для своєї або іншої дитини.

Прийдіть сьогодні раніше з роботи та пограйтеся зі своєю дитиною або почитайте їй книгу, сходіть до лікарні або дитячого будинку у вашому місті та по можливості придбайте необхідні дітям ліки або подаруйте дитячі іграшки.

"Ви можете відмовитись від чашки кави та перерахувати ці 25 гривен до фонду, якому довіряєте", - закликає співачка. "Навіть кілограм мандаринок – це великий подарунок для онкохворих діток. Їм не можна їх їсти, але шкірку від мандаринки одягають на носик і бавляться, ніби клоуни. А в той час цитрус допомагає зняти гіркоту роті після хіміотерапії".

Благодійною ініціативою #ТвориДоброТиНеОдин Тіна Кароль хоче звернути увагу, як важливо робити для дітей будь-яку добру справу, якою б вона не була. Співачка хоче надихнути усіх у країні ідеєю турботи та захисту, щоб наше майбутнє покоління запам'ятало: допомагати іншим - це правильно.

Приєднатися до Благодійної ініціативи Тіни Кароль та телеканалу "1+1" дуже просто - зробіть цього дня фото або селфі своєї доброї справи, розмістить світлину у себе на соціальній сторінці з хэштэгом #ТвориДоброТиНеОдин.

"Суспільство буде добрішим, якщо ми будемо просто ділитися позитивом",- запевняє Тіна Кароль.

Окрім того, саме сьогодні виповнюється 2 роки з дня відкриття Благодійного фонду Тіни Кароль "Полюс Притяжения", який займається закупівлею необхідного медичного обладнання у дитячі онкологічні лікарні по всій Україні. Фонд не займається збором коштів та існує лише за рахунок фінансування самою співачкою: кошти за свої сольні концерти Тіна Кароль передає до фонду. 

"Сьогодні я відкрию таємницю, що частина коштів з кожного квитка на всі мої концерти перераховується до фонду для допомоги дитячим онкологічним лікарням. За 2 роки ми змогли допомогти 28 містам України. Сьогодні повторно допомогу отримали Київ, Житомир та Миколаїв", - розповідає Тіна Кароль.

Нагадаємо, Тіна Кароль разом з ведучою Лідією Таран нещодавно долучилася до благодійної акції ТСН та "1+1" "Здійсни мрію", у рамках якої втілили в життя мрію важко хворої Ізабелли – зустрітися із улюбленою співачкою та потрапити на прямий ефір "Голосу країни".

 

Тіна Кароль розповіла, як допомагає дітям

Тіна Кароль розповіла, як допомагає дітям

Повʼязані теми:

Наступна публікація