Тіна Кароль у сукні-вишиванці і національному кейпі прикрасила сторінки глянцю

Тіна Кароль у сукні-вишиванці і національному кейпі прикрасила сторінки глянцю

Тіна Кароль знялася в новому фотосеті / Фото: Теленеделя

Артистка стала героїнею нового випуску видання "Теленеделя".

Українська співачка Тіна Кароль, яка виконала легендарний "Щедрик" в "Різдвяній історії", знялася в новій фотосесії.

Зірка стала окрасою видання "Теленеделя". Співачка з'явилася на обкладинці в елегантній сукні-вишиванці і національному кейпі синього кольору.

У Святий вечір, 6 січня, телеканал "1+1" покаже унікальний музичний фільм "Різдвяна історія з Тіною Кароль" виробництва "1+1 Продакшн". За сюжетом, Тіна Кароль, яка постане в образі матері-берегині, хранительки українських традицій, напередодні Різдва розповідає своєму синові - герою Жені Лебедина - історію про вічні цінності, боротьбу добра і зла.

"Напевно, це боже провидіння: його звуть так, як звали мого чоловіка. Дивний добрий хлопчик, хороший артист!"- Поділилася співачка враженнями від роботи з Женею Лебедином.

Однією з найбільш знакових композицій "Різдвяної історії" стане рідкісна автентична українська колядка "Роди, Боже", яка потрапила у фільм завдяки щасливому випадку:

"На зніманнях сталася одна чудова історія. Я познайомилася з двома прекрасними дівчатами - колекціонерами народних костюмів. Багато цікавого довідалася від них про вишивки, про канони створення автентичного образу. Якось я запитала: "А яку зазвичай пісню співають, коли ворожать? Або яка може звучати як молитва за вдалий майбутній рік?". Недовго думаючи вони наспівали мені пісню на мобільний телефон, і я з першого разу записала її в студії. Вона стала прикрасою різдвяного фільму. У ній є прекрасні слова: "Роди, Боже, сливи, щоб всі були щасливі. Роди, Боже, бджіл, щоб всі були здорові...". Ну де ми ще знайдемо таку просту символічність?"

В інтерв'ю журналу Кароль також розповіла, що до Нового року вона вже підготувалася - і подарунки рідним придбала, і ялинку разом з сином прикрасила:

"У сина вже канікули в школі, тому ми змогли спеціально виділити день, щоб купити ялинку, іграшки. Син особисто займався дизайном. Вважаю, діток до такого треба долучати – це розвиває творче мислення, вони починають більш відповідально ставитися до своєї роботи. Дитина повинна розуміти: якщо постарається, під її лісову красуню Дід Мороз покладе гарні подарунки. А взагалі, ми вбрали штук вісім ялинок – у нас на ділянці декілька зростає, плюс є у бабусі, і ще штучна в будинку – місця для фантазії вистачає".

Тіна Кароль знялася в новому фотосеті

Співачка не забуває і про своїх помічників по будинку - пару з Філіппін: "Купила їм шапки, шарфи, рукавиці, взуття - якось обігріти їх завжди намагаюся. Вони ніяк не можуть звикнути до нашого клімату і весь час мерзнуть. У їхньому будиночку та-а-ак спекотно! Іноді жартую: "Що ж ви газ так витрачаєте?"

Співачка зізналася, що в дитинстві любила колядувати і ходила по звичайним дев'ятиповерхівкам в Івано-Франківську. До речі, на створення музичного фільму "Різдвяна історія з Тіною Кароль", який вийде на каналі "1+1" 6 січня, надихнули дитячі спогади:

Кароль знялася у різдвяній історії / Фото: Теленеделя

"Ідея зняти фільм була спонтанною. Спочатку я злякалася. Знаю, що кожна з цих пісень значить для нашого народу і для історії. Вони досі не подавалися у сучасному прочитанні. Тому запитала себе: дозріла чи я як музикант, щоб доторкнутися до цього? Зможу зробити святковими, зацікавити людей настільки, щоб їм хотілося слухати ще і ще? І вирішила ризикнути! Це був мій виклик самій собі"

Кароль знялася у різдвяній історії / Фото: прес-служба каналу "1+1"

За мотивами фільму Тіна Кароль вирушає в різдвяний тур Україною з програмою "Колядки і обрані хіти". Першим містом, якому пощастить почути прем'єру, стала Одеса, на сцену Музкомедії Кароль вийде прямо в новорічний вечір 31 грудня. У столиці Кароль заспіває 7 січня 2016 року в палаці "Україна".

Повʼязані теми:

Наступна публікація