Тіна Кароль випустила Різдвяний фотопроект і альбом колядок

Артистка завершила тур Україною і оголосила про новий.

Співачка Тіна Кароль дала фінальні сольні концерти в рамках свого туру "Колядки і обрані хіти" за мотивами Музичного фільму "Різдвяна історія", прем'єра якого відбулася в Святий Вечір на каналі "1+1".

Нова сольна програма Кароль мала неймовірний успіх - всі квитки на концерти артистки були розкуплені ще до Нового року.

Зірка виступила в Одесі, Миколаєві, Буковелі, Тернополі, Дніпропетровську, Харкові та Києві.

Різдвяні концерти Тіни Король стануть щорічними, і наступного року співачка повторить святковий тур, зробивши свої виступи у новорічні свята традицією.

Співачка також випустила музичний альбом "Колядки", в який увійшли всі композиції, які Кароль виконала в музичному фільмі і на своєму концерті. Бонус-треком альбому стала прем'єра нової пісні українською мовою "Віра, надія, любов".

Нову платівку співачки можна послухати на офіційному сайті в інтернеті.

Концертним туром з колядками Кароль задала гарний настрій на новий рік і нагадала всій країні, що українська культура зберігає цінний пласт різдвяних традицій в музиці.

Кароль свій черговий тур зробила особливим. Тіна підняла ту сторінку української музики, яка є незаслужено забутою, але є гордістю країни. Колядки і щедрівки ожили в авторських обробках, зберігши свою автентичність, але зазвучали по-новому, що безумовно може їх зробити більш популярними серед молоді, як і хотілося самій співачці під час втілення цієї ідеї.

В кожному місті Кароль виступала в образі матері-берегині українських традицій, а сцена нагадувала частину різдвяної казки. Оркестр "Київські солісти", дитячий хор Києво-Печерської Лаври, музиканти, одягнені в білі костюми - всі були частиною ліричного дійства, в центрі якого була спадщина української культури.

У першому відділенні різдвяного концерту співачка виконувала відомі колядки, такі як "Добрий вечір тобі, пане господарю", "Зозуленька", "Щедрик". Окрасою концерту була унікальна пісня-молитва "Роди, Боже", якій більше 200 років. Її співачка виконувала а капела у присутності сотні запалених свічок на сцені.

Друга частина концерту нагадувала музичну виставу, в якій співачка об'єднала найяскравіші фрагменти всіх своїх сольних програм: "Полюс тяжіння", "9 життів", "Сила любові і голосу", "Я все ще люблю".

По завершенню туру зірка випустила Фотопроект "Різдвяна історія з Тіною Кароль" у якому відображені найяскравіші моменти її сольного виступу на сцені палацу "Україна".

Повʼязані теми:

Наступна публікація