Тіна Кароль згадала, як заради України відмовилася від власних інтересів

Тіна Кароль згадала, як заради України відмовилася від власних інтересів

Тіна Кароль згадала, як заради України відмовилася від власних інтересів

Співачка згадала, коли у її житті настав переломний момент у вияві любові до країни.

Українська зірка Тіна Кароль, яка у рамках проекту "Ті, що вражають" розповіла про створення композиції "Україна – це ти", відповіла на запитання присутніх у залі.

Так, коли співачку запитали, коли у її житті настав переломний момент у вияві любові до України, вона відповіла:

"Переломний момент – коли я поставила інтереси України вище своїх. І це був переломний момент, адже якщо ви помітили, я не приводитиму приклади, хтось обрав гроші, хтось обрав країну. Хтось обрав себе в суспільстві, а хтось обрав сіру сторону. Хоча я вважаю, що такої не існує – є біле і чорне", – сказала співачка.

Тіна також згадала, як довго пояснювала тим, з ким у неї був підписаний контракт, чому має відмовитися від цієї співпраці.

"Довго сидячи у себе на кухні, я пояснювала усім, з ким у мене був підписаний контракт по праці, що я не приїду до вас більше, бо ми не залишимось ніколи друзями, як я співала у пісні", - поділилася Кароль.

Співачка також пояснила, про що саме співала у треку "Мы не останемся друзьями"

"Насправді, от зараз показали уривок з цієї пісні, я хочу заявити вперше, що вона тоді була, можливо, недоречна, у 2014 році, чи 15-му. Бо вона вийшла російською мовою. Насправді, я співала зовсім про інше – крізь рядки "Мы не останемся друзьями", – прокоментувала Тіна.

Нагадаємо, пісню Тіни Кароль внесли до шкільної програми. Команда учасників "Голосу. Діти" надихнула співачку на ще один музичний експеримент.

Зауважимо, що проект ТСН "Ті, що вражають" збирав численні аудиторії містами України. Сьогодні ж у Києві у червоному корпусі університету ім. Т. Шевченка відбувся останній в цьому році виступ спікерів соціально-освітнього проекту "Ті, що вражають" до 20-річчя ТСН.

Своїми історіями успіху, злетів та падінь з аудиторією поділилися ведуча ТСН Марічка Падалко, журналістка ТСН Наталія Нагорна, паралімпійський чемпіон Андрій Демчук, співачка, композитор, заслужена артистка України Тіна Кароль та генеральний директор групи "1+1 медіа" Олександр Ткаченко.

Повʼязані теми:

Наступна публікація