Том Генкс познайомить Катерину Осадчу з дружиною

Ведуча "Світського життя" поспілкувалася із видатним актором у Флоренції.

У новому випуску "Світського життя", який вийде в ефір каналу "1+1" сьогодні, у п'ятницю, рівно о 22:00, Катерина Осадча завітає на світову прем'єру стрічки "Інферно".

Чергову екранізацію бестселлера Дена Брауна про пригоди професора Роберта Ленгдона знімали у Флоренції, тому творці вирішили і прем'єру робити саме там.

Поки біля флорентійської опери розстеляли 500 метрів червоної доріжки, акторський склад на чолі з виконавцем головної ролі - Томом Генксом - у старовинній фортеці спілкувався зі ЗМІ, представники яких з'їхалися на подію з усіх куточків світу. Цікаво, що дозвіл на інтерв'ю отримали лише 30 журналістів, і "Світське життя" - у тому числі.

"Правила щодо спілкування були стандартні, проте суворі, - каже Катя Осадча. - П'ять хвилин на інтерв'ю, питання потрібно ставити лише про стрічку, і ніяких прохань про селфі та автографи з зірками. Так, деякі журналісти прохають і про таке!"

Вхід до опери, в якій відбувалася прем'єра увечері, дизайнери оздобили з фантазією: гостей зустрічала велетенська посмертна маска Данте, а сама будівля театру "палала". До зали гості потрапляли через картинну раму.

Тома Генкса на прем'єрі підтримувала його дружина - голлівудська акторка та продюсер Ріта Вілсон, з якою суперзірка щасливо одружений вже 27 років. На червоній доріжці Том Генкс познайомить Катю Осадчу з коханою та розповість, як багато значить для нього присутність Ріти на прем'єрі.

Чим саме Том Генкс залишився незадоволеним в процесі знімань? Навіщо актори годинами ховалися в автомобілях, та як творці стрічки боролися з селфі-палками фанатів? Як голлівудські актори зберігали фігуру в країні пацци та пасти? Які сукні обрала для прем'єри жіноча частина знімальної групи? Та що думає Ден Браун стосовно того, щоб написати книжку про Україну?

Не пропустіть! Найяскравіший репортаж зі світової прем'єри "Інферно" та секрети і таємниці голлівудських зірок у загадковій Флоренції! П'ятниця, рівно о 22:00, на "1+1".

Повʼязані теми:

Наступна публікація