Тоня Матвієнко вперше знялася у фотосесії з новонародженою донькою

Тоня Матвієнко вперше знялася у фотосесії з новонародженою донькою

Матвієнко вперше позувала із молодшою донькою

Молода мама ніжно цілувала ніжки доньці Ніні.

Українська співачка Тоня Матвієнко, яка у січні народила Арсену Мірзояну доньку, вперше знялася із дівчинкою у фотосесії.

Молода зіркова мама разом із двомісячною Ніною позували фотографам глянцю Viva.

Поки фанати Тоні мають можливість милувати відео з бекстейджу знімань. На відео Матвієнко ніжно цілує ніжки донечки. Щоправда, обличчя малюка Тоня поки вирішила не показувати.

В інтерв'ю журналу співачка також розповіла й про нещодавнє освідчення її коханого Арсена. За словами Тоні, вона не очікувала такого від Мірзояна.

"Думала, що ніколи не почую від Арсена таких слів. Ми взагалі тему одруження ніколи не обговорювали. А тут раптом він зробив мені пропозицію руки і серця на своєму сольному концерті в Києві, на очах у всього залу. Мені сподобалося, що саме таким чином і в такому місці він зізнався мені в коханні. Хоч я і була схвильована, почувалася в тій обстановці як риба в воді. Напевно, саме так я і хотіла, щоб все відбулося", - розповіла артистка.

З весіллям Тоня Матвієнко та Арсен Мірзоян не поспішають. Молоді батьки планують влаштувати торжество в 2017 році. Своє рішення пояснюють тим, що цей рік високосний, а вони вірять у прикмети.

Повʼязані теми:

Наступна публікація