Тренер "Голос.Діти-3" Потап розповів, як знаходить спільну мову з дітьми

Тренер "Голос.Діти-3" Потап розповів, як знаходить спільну мову з дітьми

Продюсер виховує двох дітей.

Тренер "Голос.Діти-3" Потап в інтерв'ю "Телескопу" розповів про те, чи легко знаходити спільну мову з маленькими учасниками, яку команду збирає і що його пов'язує з новим тренером проекту MONATIK.

"MONATIK - хороший хлопець, відкрита людина без подвійного дна. Багато років тому нам вдалося попрацювати разом на зніманнях кліпу "Потапа і Насті" "Викрутаси". Ми вже тоді відзначили його працьовитість. Він щирий і позитивний, його дуже люблять діти. Такий тренер - відмінна знахідка для проекту", - розповідає Потап.

Потап розповів, чому в третьому сезоні "Голос.Діти" на сцену повертаються учасники минулих сезонів:

"Ми зустрічаємося з малечею, з теплом згадуємо наш всеукраїнський тур "Потап.Діти". Я радий через деякий час усвідомлювати, наскільки цінним для них виявився цей досвід концертної діяльності, і розуміти, що фундамент, закладений на проекті і після нього, тільки зміцнюється! До речі, цього року повернулося багато учасників, до яких ніхто не повернув крісло в попередніх сезонах. А це означає, що тоді тренери зробили все правильно, щоб зараз вони прийшли сильними і налаштованими на перемогу".

Як зізнався артист, знаходити спільну мову з дітьми на проекті йому зовсім не складно: "Я тато, який виховує двох дітей. Обожнюю спілкуватися, бути з ними на одній хвилі і багато чому у них вчитися".

Тренер також розповів, що може змусити його розвернути своє крісло, і яку команду він збирає на проекті "Голос.Діти":

"Необов'язково мати приголомшливий вокал. Іноді трапляються помилки, але внутрішня сила, жага і прагнення долають все, і ці чесні емоції розвертають моє крісло! Усередині мене виникає відчуття, що голос торкнувся душі. Я збираю найбільш дружну і різнопланову команду, і зі своїми підопічними ми будемо максимально експериментувати з музикою".

Читайте повне інтерв'ю з Потапом в свіжому номері "Телескоп".

Нагадаємо, з прем'єрою "Голос.Діти-3" 2 жовтня стартував "рік"голосу" на телеканалі "1+1", який після закінчення дитячої версії продовжиться дорослим вокальним проектом "Голос країни".

Дивіться "Голос.Діти-3" щонеділі о 21:00 на телеканалі "1+1".

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Виховання дітей
Наступна публікація