Тренер "Голос.Діти-3" Тіна Кароль заявила, що хоче в команду до MONATIK

Глядачі "1+1" побачили ще один випуск дитячого вокального шоу.

У новому випуску "Голос.Діти-3", який глядачі телеканалу "1+1" побачили минулої неділі о 21:00, тренери Тіна Кароль, Потап і MONATIK продовжили відбирати найталановитіших юних вокалістів країни до своїх команд.

Виступ 14-річної Маргарити Хорошун з Одеси, яка виконала пісню Naughty Boy Running, з перших нот розвернув крісла Потапа і MONATIK.

"Якщо я втрачу Вас, я втрачу все! Я мрію привести Вас до перемоги. Пісня, яку Ви обрали - це щось сокровенне. Це просто магія", - сказав MONATIK.

Між тренерами розгорнулася справжня боротьба за учасницю, кожен з них намагався вмовити талановиту дівчинку доєднатися до своєї команди так майстерно, що навіть Тіна Кароль не втрималася і після спільного виконання MONATIK і Маргарити пісні гурту Linkin Park вигукнула: "Я теж хочу в команду до MONATIK!" Своїм наставником Маргарита Хорошун обрала MONATIK.

14-річна Еліна Іващенко прийшла на проект "Голос.Діти-3", щоб здійснити мрію мами, яка загинула, коли дівчинка була ще зовсім маленька. Але Еліна пам'ятає, що мама дуже гарно співала і мріяла про велику сцену.

Зараз юну співачку виховують 78-річні бабуся і дідусь. Еліна проникливо виконала пісню Злати Огнєвіч "За лісамі, горами", розвернувши всі тренерські крісла, а своїм наставником обрала Тіну Кароль.

"Ви знахідка і відкриття в цьому проекті! Таких голосів майже немає", - захоплено сказала Тіна Кароль.

12-річна Емілі Істрате з Молдови запалила глядацьку залу драйвовим виконанням пісні молдавської співачки Неллі Чобану "Hora Din Moldova" і змусила тренерів танцювати в червоних кріслах. Своїм наставником дівчинка обрала Тіну Кароль.

Нагадаємо, з прем'єрою "Голос.Діти-3" стартує "Рік "Голосу" на телеканалі "1+1", який після закінчення дитячої версії продовжиться дорослим вокальним проектом "Голос країни".

Хто став учасником команд Тіна Кароль, Потапа і MONATIK можна дізнатися на сайті.

 

Повʼязані теми:

Наступна публікація