Тревел-шоу "Світ навиворіт" на "1+1" б'є рекорди телеперегляду

Тревел-шоу "Світ навиворіт" на "1+1" б'є рекорди телеперегляду

Фото: прес-служба каналу "1+1"

Учорашній епізод програми став лідером слоту і посів друге місце в ТОП-20 програм за день серед усіх телеканалів.

Восьмий сезон екстремального тревел-шоу "Світ навиворіт" з Дмитром Комаровим продовжує нарощувати показники телеперегляду.

Так, за аудиторією 18-54 (Україна) частка вчорашнього випуску проекту склала 15,6%, рейтинг - 5,0%, а за аудиторією 18-54 (50+) - 14,4% і 4,3% відповідно. Таким чином, програма "Світ навиворіт" оновила свій власний рекорд у восьмому сезоні, встановлений минулого тижня. Крім того, за аудиторією 18-54 (50+) вчорашній епізод став лідером слоту і посів друге місце в ТОП-20 програм за день серед усіх телеканалів, поступившись першістю ТСН.

ТОП-7 каналів у слоті виходу програми "Світ навиворіт" з Дмитром Комаровим (24.11.2016, частка по 18-54 (50 тис +).

Нагадаємо, в програмі "Світ навиворіт-8" команда в складі лише двох осіб - автора і ведучого проекту Дмитра Комарова та оператора Олександра Дмитрієва - відкриває для телеглядачів захопливий світ екзотичних подорожей і нетуристичні маршрути в найвисокогірнішій країні світу - Непалі.

Нещодавно програма отримала "Срібну кнопку" від YouTube в нагороду за те, що кількість підписників каналу перевищила 100 тис осіб.

Зануритися в захопливий світ екстремальних подорожей в Непалі разом з Дмитром Комаровим можна щочетверга о 22.00 на "1+1".

Повʼязані теми:

Наступна публікація