Троєщина ближча до культурного життя. Реакція соцмереж на проведення Євробачення у Києві

Троєщина ближча до культурного життя. Реакція соцмереж на проведення Євробачення у Києві

Столицю вітають із перемогою та нарікають на відсутність інтриги. 

9 вересня нарешті було визначене місто, в якому відбудеться міжнародний пісенний конкурс "Євробачення - 2017" - його прийматиме Київ.

Обрання саме української столиці як господаря заходу викликало бурхливе обговорення у соціальних мережах. Президент України Петро Порошенко та прем'єр-міністр України привітали Київ із проведенням конкурсу, а мер міста Віталій Кличко пообіцяв забезпечити організацію на гідному рівні.

Своє обурення висловив мер Дніпра Борис Філатов – на його думку, проведення конкурс не віддали би обласним центрам через фінансові потоки. Його місто також було одним з кандидатів на проведення.

Незадоволеним залишився і глава Одеської ОДА Міхеіл Саакашвілі – він назвав рішення прикладом договорняків. Одеса також претендувала на проведення конкурсу.

Також у Мережі жартома писали, що проведення "Євробачення" у МВЦ на Лівому березі зробить столичний район Троєщина ближчим до культурного життя столиці. 

Нагадаємо, раніше міністр культури Євген Нищук та Генеральний директор Національної телекомпанії України Зураб Аласанія детально розповіли про процес вибору міста для прийому "Євробачення 2017". Так, головними перевагами столиці вони назвали кращу інфраструктуру та рівень безпеки. 

Повʼязані теми:

Наступна публікація