Творці "Гри престолів" вибачилися за долю Ходора

Творці "Гри престолів" вибачилися за долю Ходора

Фото: YouTube

Показ шостого сезону "Гри престолів" розпочався 24 квітня.

Продюсери і сценаристи серіалу "Гра престолів" Девід Беніофф та Ден Уайсс вибачилися перед телеаудиторією за останній нині епізод проекту.

"Справа не в тому, що трапилося з персонажем — ми в "Грі престолів" мучимо багатьох популярних героїв. Просимо вибачення за натовп ідіотів, які тепер будуть кожен раз кричати: "Ходор", поки ви притримуєтесь для когось відчинені двері. Ми вже й забули, як дивакувато поводяться деякі люди", — зізнався Беніофф.

Історія того, як хлопчик на ім'я Уіліс втратив розум і заслужив прізвисько Ходор, була представлена в п'ятій серії шостого сезону "Гри престолів". Вона разом із подальшою долею Ходора спровокувала бум в соцмережах. Героя у серіалі грає Крістіан Нейрн.

Показ шостого сезону "Гри престолів" розпочався 24 квітня. Серії виходять раз на тиждень. Вони засновані на серії книг Джорджа Р. Р. Мартіна "Пісня льоду і полум'я", але продюсери дозволяють собі іноді відступати від сюжету романів. Всього творці мають намір зняти вісім сезонів — кількість епізодів у них, можливо, скоротять. Канал HBO запустив "Гру престолів" у 2011 році. Серіал прославив багатьох початківців і маловідомих акторів, приміром, Емілію Кларк, Кіта Харінгтона, Софі Тернер і Мейсі Вільямс.

Нагадаємо, що Мейсі Вільямс, яка зіграла в "Грі престолів" Арью Старк, пішла зніматися в серіалі, щоб заробити на ноутбук. На момент початку зйомок в серіалі їй було 12 років.

Вона згадує, що спочатку вона переживала тільки через одне: чи вистачить їй гонорару, щоб купити ноутбук.

Актуальний інтернет. Користувачі порівняли українських політиків із героями «Гри престолів»

Актуальний інтернет. Користувачі порівняли українських політиків із героями «Гри престолів»

Повʼязані теми:

Наступна публікація