Переможець "Голосу країни" представив кліп, створений за допомогою сайту ТСН.ua

Переможець "Голосу країни" представив кліп, створений за допомогою сайту ТСН.ua

Копитін представив новий кліп

Антон Копитін представив відео на дебютну пісню "Відповідь".

Донеччанин Антон Копитін отримав свій подарунок від каналу "1+1" за перемогу в головному вокальному шоу України "Голос країни-5" - кліп на пісню "Відповідь", яку подарувала йому зірковий тренер Тіна Кароль. Над виробництвом кліпу працювала команда "1+1 Продакшн".

Його презентація відбулася сьогодні, у день народження Тіни Кароль, у прямому ефірі "Сніданку з 1+1".

У кліпі відображені найважливіші події, що відбувалися в Україні, а також безпосередньо у житті Антона протягом останніх двох років. Всі головні новини завжди оперативно повідомляє Телевізійна Служба Новин, сайт якої нещодавно оновився. Репортери інформаційної програми постійно перебувають в епіцентрі подій, інформують про усі подробиці, передають атмосферу та емоції. Саме тому творча група вирішила розробити кліп для переможця "Голосу країни" на основі контенту сайту ТСН. Рядки пісні Антона Копитіна є своєрідними ключовими словами у пошуковому рядку на tsn.ua.

"У Антона така доля, що перший кліп не міг бути просто стандартною роботою співака-початківця в шоу-бизнесі. Ми хотіли в лаконічній концепції позначити головні емоції, біль, співзвучний всій країні, - говорить генеральний продюсер "1+1 Продакшн "Вікторія Лєзіна, - У цій пісні ті, хто зараз не може повернутися додому, туди, де пройшло їх дитинство, мають можливість черпати сили, а також робити все можливе, щоб подібні трагічні події ніколи не повторилися"

Пісня "Відповідь" є біографічною для молодого співака, адже покинувши через війну рідний Донецьк, він разом з вагітною дружиною і двома дітьми був вимушений починати нове життя у столиці. Тут він прийшов свого часу на кастинг "Голосу країни" та став переможцем цього найрейтинговішого вокального шоу України, тут у нього народилась ще одна дитина, і тут Тіна Кароль подарувала йому квартиру, в яку вони переїхали буквально декілька днів тому.

"Ця пісня дійсно для мене біографічна. І моя доля може надихнути людей, які зараз опинились у скрутній ситуації на те, щоб рухатися далі, створювати щось нове", - каже Копитін.

"Голос країни" відкрив перед Антоном нові можливості і допоміг стати затребуваним виконавцем не тільки в Україні, але і за кордоном. Після проекту його почали активно запрошувати на гастролі, зокрема нещодавно вокаліст повернувся зі Сполучених Штатів. Він дивується, що навіть там його впізнають. За кордоном він також бере участь у благодійних концертах, допомагаючи зібрати кошти та необхідні речі для співвітчизників, що перебувають на сході України.

Нагадаємо, 22 січня лідер новин в українському інтернеті- сайт ТСН.ua - змінив свій дизайн та отримав нові можливості. Тепер на ньому стало більше мультимедійного контенту, лонгрідів, відео.

Зазначимо, вже скоро в ефірі каналу "1+1" розпочнеться шостий сезон "Голосу країни". Як стало відомо раніше, тренерами у ньому стануть Потап, Іван Дорн, Тіна Кароль, та Святослав Вакарчук. А ведучими будуть Юрій Горбунов та Катерина Осадча. Вперше в історії проекту глядачі стануть ще ближче до улюбленого шоу і побачать залаштунки проекту.

Повʼязані теми:

Наступна публікація