У Дубцової пояснили її "п'яну" поведінку на концерті

У  Дубцової пояснили її "п'яну" поведінку на концерті

Дубцову запідозрили у розпитті алкоголю перед виступом

Виступ зірки у Гомелі обурив її прихильників.

Нещодавний концерт співачки Ірини Дубцової у Гомелі спричинив гучний скандал навколо її імені: артистку звинуватили у нетверезому стані на сцені.

Справа в тому, що зірка вийшла і замість того, аби співати, почала розмовляти із публікою, чергуючи репліки зі сміхом.

Глядачі одразу ж запідозрили алкогольне сп'яніння у Ірини та навіть покидали залу.

Згодом організатор виступу Стас Пшеніцин назвав у коментарі "КП" причину дещо неадекватної поведінки Дубцової.

"Через загострення алергії їй кололи клемастин, преднізолон і адреналін. Якби вона після цього випила пляшку віскі, то просто померла б", - пояснив він невживання зіркою віскі.

На офіційній сторінці Ірини у соцмережі такий неприємний випадок також пояснюють загостренням алергії.

"Любі друзі! У зв'язку із загостренням стану Ірини Дубцової, пов'язаного з сезонною алергією, на яку страждає співачка останні кілька років і викликала бронхозпазм, за якого порушується дихальна і розмовна функція, важкі напади кашлю - співачка не змогла провести концерт в Гомелі. Несподіваним виявилося раннє цвітіння природи в Білорусі. Зазвичай під час весняного цвітіння Ірина залишає межі країни.

Приносимо свої щирі вибачення, а також повідомляємо, що гроші за квитки ви зможете повернути в пунктах придбання з наступного тижня", - зазначається у повідомленні.

Нагадаємо, минулого року Дубцову вдарила донька гендиректора "Газпром видобуток Ямбург". За словами жінки, таким чином вона поставила нетверезу зірку на місце.  

Повʼязані теми:

Наступна публікація