У "Гру престолів" повернуть одного з загиблих персонажів

У "Гру престолів" повернуть одного з загиблих персонажів

Ходять чутки, що в серіал повернеться персонаж Момоа

Шанувальники серіалу "Гра престолів" можуть отримати неочікуваний сюрприз у вигляді повернення у стрічку персонажа Джейсона Момоа. Такий привід для чуток дала світлина зроблена у пабі в в Північній Ірландії, де зараз починаються зйомки нових епізодів.

На світлині актора Джейсона Момоа, який у першому сезоні виконував роль кхала Дрого, сфотографонавий разом з шоураннерами серіалу - Девідом Беніоффом і Деном Вайсомом. Більш того, до фотографії Момоа додав підпис "Алоха Drogo". Багато хто впевнений: зустріч в барі відбулася не тільки заради дегустації ірландського пива.

Ймовірно, Джейсон Момоа з'явиться в серіалі лише як камео - як привид, галюцинація, сон або спогад. Але найвідданіші фани переконані, що світ, в якому живуть герої "Гри престолів", змінюється і там відбуваються справжні чудеса, одним з яких може стати воскресіння Дрого.

Як відомо, літературна першооснова телешоу все ще не опублікована письменником Джорджем Мартіном, так що те, що відбувається на екрані має стати абсолютним сюрпризом.

Повʼязані теми:

Наступна публікація