У Києві завершуються знімання повнометражного фільму про бокс

У Києві завершуються знімання повнометражного фільму про бокс

Автори фільму переконані, головне правило бою - перемога не лише в кулаці

У Києві цими днями завершуються знімання повнометражного фільму про бокс і боксерів. "Правило бою" - нова стрічка від режисера Олексія Шапарєва, відомого своїм серіалом "Гвардія", який виходив на каналі 2+2.

У новому фільмі поруч з новачками грають зіркові актори Станіслав Боклан, Олексій Горбунов, Ахтем Сейтеблаєв. З'явиться на екрані - і олімпійський чемпіон з боксу Олександр Усик.

"Мій персонаж - він не боксер, перш за все, він звичайний хлопець із підворіття. Він в компанії, яка п'є, курить - але він розуміє, що йому тут не можна перебувати, він просто втратить себе і все", - розповідає актор Влад Никитюк.

Це - вирішальні хвилини для Тараса, звичайного хлопця, який іде боротися і не лише в ринзі.

На знімальному майданчику напівтемрява. Усе як під час бою. Спалахи фотокамер, публіка і настанови. У ринзі знімають емоції головного героя між раундами. Що кожен дубль, то більше крові на обличчі.

Режисер фільму "Правило бою" Олексій Шапарєв наголошує, сюжет - видуманий. Але в такій ситуації може опинитись будь-який хлопчисько, бо ця історія про звичайний боксерський клуб.

Карпов - це персонаж Олексія Горбунова. Він тренер і наставник. І намагається витягти із хлопців негатив. Бо бокс - це більше, ніж мордобій.

Щоб на екрані професійні актори, але не професійні боксери були переконливими, їхні бої - це фактично хореографічна постановка.

Сергій Житніковський якраз і є тим боксерським хореографом. Він тренував акторів, і сам зіграє у фільмі. Під час знімань, каже, ніхто з артистів не постраждав, у цьому суть його професії.

Свої настанови акторам дав і Олександр Усик. У фільмі він також з'явиться, але не під своїм іменем, просто відомий боксер налаштує головного героя на бій.

Автори фільму переконані, головне правило бою - перемога не лише в кулаці.

У фільмі буде і біль, і кохання, підступність і благородство. Та основне - перемога над собою.

Повʼязані теми:

Наступна публікація