У команді Джамали пояснили, чому її прес-конференція розпочалася з пісні Лазарєва

У команді Джамали пояснили, чому її прес-конференція розпочалася з пісні Лазарєва

Фото: Getty Images

ТСН.ua розібрався у ситуації на заході.

Переможниця "Євробачення 2016" Джамала провела прес-конференцію, на якій розповіла про спілкування із Лазарєвим на конкурсі, пропозицію змінити громадянство та чатування російських кореспондентів біля будинку її батьків у Криму.

Артистка відповіла на питання журналістів, однак у Мережі стали обговорювати інцидент із піснею Лазарєва, під яку вона виходила.

ТСН.ua розібрався у ситуації та отримав коментарі команди Джамали та прес-центру "Укрінформ", де відбувався захід.

Насправді, композиція Лазарєва увімкнулася у порядку черги відеосервісу Youtube.

У прес-службі "Укрінформ" нашому сайту пояснили, що музичним супроводом заходу займалася команда зірки.

Своєю чергою, у Джамали зауважили, що дійсно пісню увімкнув керівник компанії Front Pictures, яка займалася графікою номеру на "Євробаченні".

Сайт ТСН.ua поспілкувався із Юрієм Костенком, і він розставив крапки над "і" у темі, яка активно почала обговорюватися у ЗМІ.

"У фоновій вкладці запустився ще один ролик на Youtube. Він це робить автоматично. До того моменту у залі звучала пісня Джамали. Усі відеофрагменти з "Євробачення" знаходяться поруч. Більше того, коли ти постійно живеш у цьому, сприймаєш як фон. На конкурсі вони звучать десятки разів. Я не думав, що це буде сприйнято негативно. Просто в іншій вкладці завершився виступ Джа, а  Youtube автоматично запускає інший кліп. Тобто, в одній вкладці був виступ Джамали, а в іншій – оголошення результатів, яке і зазвучало", - пояснив Юрій.

Кореспондет ТСН, Іван Воробйов, який був присутній на прес-конференції підтвердив, що до появи зірки у залі лунала її "1944". Тобто, відео із зауваженнями коментаторів було увімкнено автоматично, а не спеціально. 

Більше того, воно називалося "Джамала, Україна, Переможець "Євробачення 2016".

Сама ж тріумфаторка цьогорічного "Євробачення" навіть пританцьовувала під час пісні і наголосила в ході конференції, що вони із Сергієм обмінялися побажаннями успіху перед конкурсом.

Нагадаємо,  Джамала відповіла на пропозицію "влади" Криму про зміну громадянства.

Повʼязані теми:

Наступна публікація