У Мережі з'явилася повна фотосесія спокусливої Олі Полякової з чоловіком

Подружжя прикрасило сторінки глянцю Viva.

Супербілявка Оля Полякова вперше за 11 років подружнього життя вмовила свого чоловіка Вадима разом знятися у фотосесії.

Так, Оля і Вадим з'явилися на сторінках журналу Viva. За словами Полякової, вона хотіла фотосет в італійській стилістиці, оскільки у її родині вирують "сицилійські пристрасті".

На фото артистка виглядає як справжня італійська красуня. Супербілявка позувала у коротких обтислих сукнях, які дуже вигідно підкреслили її фігуристі форми.

Після знімань Полякова розповіла в інтерв'ю, як у них з Вадимом склалися стосунки. За словами Олі, тоді коханий був у стосунках з іншою жінкою, тому вони майже вісім місяців просто добре товаришували.

"У нас було абсолютно платонічне спілкування протягом восьми місяців. Так ми дружили, дружили і додружилися до того моменту, коли Вадик мені сказав: "Слухай, я закохався". А я йому: "Ти ж, здається, не вільний, тому нічого бути не може ...", - згадала Оля.

Ба більше, тоді й Полякова мала бойфренда. За словами співачки, вона не хотіла розбірок з хлопцем, тому сказала Вадиму, аби він розбирався з ним.

"Для мене найжахливіше і складне - з кимось порозумітися і говорити "ні". Вадик приїжджає до мене, якраз і мій бойфренд приходить, і Вадик каже: "Ходімо, молодий чоловіче, вийдемо, кави поп'ємо". І вони пішли. Шість годин їх не було, я мало не збожеволіла, до подружок поїхала шампанське пити, щоб пережити цей жах. Не знаю, про що вони говорили, але Вадик і правда все розрулив", - поділилася артистка.

Зараз же Полякова та Вадим живуть у щасливому шлюбі і виховують двох доньок.

Нагадаємо, Оля Полякова розповіла, чому так довго приховувала чоловіка. Супербілявці набридли чутки навколо її особистого життя.

Повʼязані теми:

Наступна публікація