У Москві поліція звільнила лідера гурту Space Маруані

У Москві поліція звільнила лідера гурту Space Маруані

Фото: fr.space.tm.fr

Французький музикант навряд чи ще раз приїде до Росії.

У Москві поліція відпустила французького музиканта лідера групи Space Дідьє Маруані.

Про це повідомила адвокат Людмила Айвар, яка представляє інтереси іншого затриманого Ігоря Трунова, передає ТАСС.

За її словами, Маруані не став давати пояснення поліції, оскільки не було представника французького консульства. Поліцейські вилучили у нього два телефони. Лідер Space викликаний в поліцію ввечері 30 листопада. Зараз він перебуває в готелі.

Людмила Айвар додала, що "інформації про звільнення з поліції Ігоря Трунова поки немає".

Адвокат також повідомила, що після того, що сталося, Маруані навряд чи ще раз приїде в Росію, хоча він часто виступав у цій країні.

"Він, напевно, більше ніколи не приїде до Москви, ні з концертом, ні навіть в Кремль", — цитує Айвар "РИА Новости".

Нагадаємо, 29 листопада поліція затримала в Москві фронтмена французької музичної групи Space Дідьє Маруані та юриста Ігоря Трунова. Причиною цього акту стала заява від Філіпа Кіркорова. Артист звернувся в поліцію, оперуючи тим, що французьким музикант вимагає у нього гроші. 

Зазначимо, конфлікт між російським та французьким співаками трапився через авторські права, а саме – нібито плагіат в пісні "Жестокая любовь". На думку Маруані, вона є переробленою версією його композиції Symphonic Space Dream. 

28-го листопада юрист Маруані повідомив, що зірки домовилися без суду. Кіркоров, за словами адвоката, погодився виплатити компенсацію та визнав наявні претензії. Втім, представник поп-короля російської сцени Олександр Добровінський таку інформацію повністю спростовує.

У Росії затримали лідера музикальної групи "Space"

У Росії затримали лідера музикальної групи "Space"

Повʼязані теми:

Наступна публікація