У поліції США не виключають насильницьку смерть актора російського походження

У поліції США не виключають насильницьку смерть актора російського походження

Фото: Reuters

Артист відомий по ролі пілота зорельота Павла Чехова в стрічках "Зоряний шлях".

Співробітники правоохоронних органів американського штату Каліфорнія розглядають кілька причин загибелі актора Антона Єльчина.

Серед них - насильницька смерть.

Єльчин збирався на зустріч з друзями. Він під'їхав до воріт свого будинку, після чого вийшов з свого позашляховика, при цьому не поставив автомобіль на ручне гальмо. В результаті машина з'їхала з ухилу і притиснула його до воріт.

Актор російсько-єврейського походження Антон Єльчин загинув в результаті аварії вранці 19 червня. Тіло 27-річного чоловіка біля будинку в долині Сан-Фернандо (штат Каліфорнія) знайшли друзі, які занепокоїлися відсутністю актора на запланованій зустрічі. Труп був затиснутий між автомобілем і цегляною поштовою скринькою, яка була встановлена на воротах.

Артист відомий ролью пілота зорельота "Ентерпрайз" Павла Чехова в стрічках "Зоряний шлях" і "Стартрек: Відплата". У липні в прокаті має з'явитися "Стартрек: Нескінченність" з його участю. Крім цього, актор також зіграв у стрічках "Альфа Дог", "Термінатор: прийде рятівник", "Нью-Йорк, я люблю тебе" та інших.

Нагадаємо, що раніше у Токіо 33-річний японський театральний актор загинув під час репетиції з самурайським мечем.

Даиго Кашину репетирував сцену разом з іншими акторами в одному з театрів в центрі столиці Японії. Ніхто точно не бачив, що сталося. За словами свідків, вони обернулися, почувши стогін актора.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Аваріі та ДТП
Наступна публікація